COML with Templates 2.0"> 香港寵物小精靈聯盟論壇 - Pokemon 電玩討論專區 - 用藥問題 - powered by Discuz!
香港寵物小精靈聯盟論壇  
返回 香港寵物小精靈聯盟

作者:
標題: 用藥問題 上一主題 | 下一主題
chicorita_pm
普通用戶

積分 26
發貼 26
註冊 26-9-2004
來自 hong kong
用藥問題

我隻水系主力性格係ホゆオゆ
但係我向佢用ユ⑦ЭфУЁ⑦竟然冇效(我冇升佢速度努力值,**trainer除外)
會唔會係同佢既性格有關係?

**我唔知打trainer既pm會唔會升努力值,
   但係我打trainer果陣冇睇到pm加咩努力值,
   所以我可能會打trainer果陣加左速度努力值都唔知,
(但係打trainer既pm會唔會升努力值,呢個都係一個問題!?!?!?)
26-9-2004 11:48 PM
查看資料  發送郵件  搜索該用戶的全部帖子  發短消息  ICQ 狀態   編輯帖子  引用回復
暗黑*死神
闇之鍊金術師

積分 29
發貼 80
註冊 12-6-2004
來自 地獄
答1.努力值與性格無關
答2.打trainer會打努力值

答錯唔好打我

想死既就單聲啦,
我會完成你既願望,
送你落地獄!
我向背後的月光發誓!
26-9-2004 11:51 PM
查看資料  搜索該用戶的全部帖子  發短消息   編輯帖子  引用回復
city0218
心靈ソ火

積分 310
發貼 284
註冊 14-6-2004
來自 Ьワ③ソパベ(變種出來的!?)

Quote:
Originally posted by chicorita_pm at 26-9-2004 11:48 PM:
我隻水系主力性格係ホゆオゆ
但係我向佢用ユ⑦ЭфУЁ⑦竟然冇效(我冇升佢速度努力值,**trainer除外)
會唔會係同佢既性格有關係?

**我唔知打trainer既pm會唔會升努力值,
   但係我打trainer果陣冇睇到pm加 ...

trainer有兩種:

1. 平時隨街遇的訓練員(包括天王、秘密基地等)
  2. 戰鬥塔、連線對戰等的訓練員

兩者的分別就是一個有經驗,另一個則無經驗。
同一個道理:有經驗的就有努力值。

捕捉閃光精靈計劃......XDDD
/me 爆爆爆逃
27-9-2004 04:59 PM
查看資料  發送郵件  訪問主頁  搜索該用戶的全部帖子  發短消息   編輯帖子  引用回復
小火龍
↓終於回復小火龍真身

積分 353
發貼 207
註冊 14-6-2004
來自 小火龍部落
樓主水主努力值已爆...
另外,努力值唔會再增加,當你
1.打緊戰鬥塔
2.同人對戰中
3.努力值己爆

請多多支持龍之打機團!!!!!
27-9-2004 05:00 PM
查看資料  發送郵件  搜索該用戶的全部帖子  發短消息  ICQ 狀態   編輯帖子  引用回復

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉:

< 聯繫我們 - 香港寵物小精靈聯盟 >