發新話題

寵物小精靈超級願望將已被抽起

本主題由 Kouji 於 2011-2-23 22:39 置頂
引用:
原帖由 numind 於 22-2-2011 17:24 發表

完全不能受台名>.<
什麼信?
http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=9758&highlight=
咁重要o既帖都唔睇

引用:
原帖由 v37-p1d18 於 2011-2-22 21:42 發表

http://hkpokemona.org/forum2/vie ... 9758&highlight=
咁重要o既帖都唔睇
sorry...
因為我好少上黎...所以對於有咩大事都唔係太清楚...
不過話說,封信真係寫得好好

引用:
原帖由 v37-p1d18 於 2011-2-22 21:42 發表

http://hkpokemona.org/forum2/vie ... 9758&highlight=
咁重要o既帖都唔睇
官方覆左封信之後當冇左件事
個人簽名? 冇wo, 你想我簽咩野? w

牙龍BB啲聲真係好得得得意,好想咬死佢
Pocket Monster - Best Wishes
第三十九集

Pocket Monster - Diamond and Pearl

放學icu播DP好過宜家個啲卡通
係每個星期六日播真係唔掂...
搞到我睇睇下23集DP配音要自己上網睇...
第三十九集

Pocket Monster - Diamond and Pearl

小光呀~~~~~~~~~
我唔想聽到牙牙呀- -"
被能美萌殺了......

引用:
原帖由 excalibur123 於 2011-2-23 19:45 發表
小光呀~~~~~~~~~
我唔想聽到牙牙呀- -"
我反而對小光反感
對田都佢地感到有一種平易近人既感覺
何況田都係A級服務生同道道館館主
第三十九集

引用:
原帖由 rival 於 2011-2-23 20:39 發表

我反而對小光反感
對田都佢地感到有一種平易近人既感覺
何況田都係A級服務生同道道館館主
唔同人有唔同觀點-3-
何況我係小光控
被能美萌殺了......

引用:
原帖由 black2774 於 2011-2-20 00:22 發表
dp被腰斬實在o my mouth
tvb咁做都係唔想慢過人
bw係日本都係做o左19集
台灣做4集就話追人
你e加追,台灣都做左8集以上
你永遠都係慢過人la
不如你叫icu同你一星期做5集仲快la
香港既pok'e迷,like係個35吋大電視煲劇
...
引用:
5.)請勿張貼灌純水或無意義文章。包括:文不對題;推文;無意義文字/不相關圖片;發言全以顏文字或表情圖片組成;回覆超過三十天沒有人回應的主題;故意將可作一次完整發言的內容分開數個張貼;大量轉載;純粹轉載而欠描述或評論;純粹貼圖而欠任何描述;個人論點但沒有任何論據(如”XX萬歲”、”OO是垃圾”);單純重覆他人文章內容;
●輕度處分為警告並強制編輯、鎖上或移走相關文章
▲中度處分為禁止發言七天
A warning is issued and the topic has been merged with other ones.

話時話...TVB只係做3-20集??
咁小..?
第三十九集

引用:
原帖由 rival2011-2-24 00:27 發表
話時話...TVB只係做3-20集??
..?
看完上方的紅色數字後,請再看看「3-20」這組數字。

還有…
小×  少○

引用:
原帖由 harryhokl 於 2011-2-24 01:28 發表

看完上方的紅色數字後,請再看看「3-20」這組數字。

還有…
小×  少○
點錯字遊戲,數數目遊戲。
點解要係到玩
第三十九集

我估天桐係曹啟謙或者伍博民配音 如果TVB起用新人配天桐嘅 我決定以後罷睇BW

其實係咪真消息?

當然係真消息
之前TVB做DP都冇錯

我在 TVB.com 那邊的討論區提出過,能否仿傚《鋼之鍊金術師》的做法,即是於2009年重播第1輯時,在另一個時段首播第2輯。
喵...

上星期六晚在無記播的"職業特工隊III"都用新人配音,而非一般西片的配音班底...所以一套普普通通的卡通會用新人都不是一件特別事~
望OP/ED播原版,唔好又整D XX歌手既廣東版就算lu~

根據最新消息,原定由 3 月 20 日起首播的《寵物小精靈超級願望》經已被抽起,改為播放《SD高達三國傳》。

引用:
原帖由 Kouji 於 2011-3-2 19:16 發表
根據最新消息,原定由 3 月 20 日起首播的《寵物小精靈超級願望》經已被抽起,改為播放《SD高達三國傳》。
咁我寧願睇bw

本來三國傳不就是預定和BW同期播的嗎
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

發新話題