發新話題

[HKPMA活動] 三月份POKEMON VIDEO GAME / CARD GAME聚會

本主題由 Knuckle 於 2011-3-28 10:02 解除置頂
to:raven 是(你有其他公仔?)

新手亂入..
我想問可唔可以唔玩只去觀戰?

引用:
原帖由 LittleBird 於 2011-3-10 22:51 發表
新手亂入..
我想問可唔可以唔玩只去觀戰?
可以

可惡……大家係pre-release等我呀……
迷之音:咦?有人理過你咩?

我仲有個問題..下次既pre-release大約係幾時同係唔係可以即場參加pre-release(我冇pop)

4月頭掛
不嬲都係即場參加嫁啦……pop呢d野應該即場有

唔會係我火星吧?唔會今次冇pre-release吧?

我新手黎所以好多野都唔多知..多多指教小弟(迷之聲:你小?!)
我正想去下pre-release..好似好正咁

引用:
原帖由 LittleBird 於 2011-3-10 23:05 發表
我新手黎所以好多野都唔多知..多多指教小弟(迷之聲:你小?!)
我正想去下pre-release..好似好正咁
那你要先有足夠既金錢...($200)才能享受 所謂"正"的感覺了

catcher! 火豬! 白龍! 黑龍! 風神! 佐羅亞庫! 冰熊! 齒輪! ……
太多了~口~ 好期待下set……
不過我諗可以會少左一部分,畢竟美國鍾意撈卡,starter果堆廢野又入埋去……
但至少都應該有 火豬,白龍,黑龍,佐羅亞庫……已經好值得大買特買。

引用:
原帖由 lthchung 於 2011-3-10 23:58 發表
catcher! 火豬! 白龍! 黑龍! 風神! 佐羅亞庫! 冰熊! 齒輪! ……
太多了~口~ 好期待下set……
不過我諗可以會少左一部分,畢竟美國鍾意撈卡,starter果堆廢野又入埋去……
但至少都應該有 火豬,白龍,黑龍,佐羅亞庫……已 ...
我明白下 SET 的確令人興奮,但閣下會否有少少離題? ^^"

輪盤用寄生種係唔係一轉就沒用
搵人轉蛋

為免刺激各位情緒
是次聚會企鵝家族將不會使用有地震/海嘯招式的PM卡
為表誠意
將會落4張地底探險隊

引用:
原帖由 昇爺 於 2011-3-16 13:35 發表
輪盤用寄生種係唔係一轉就沒用
搵人轉蛋
不,只要對方不走,依然會在.
重點:轉出來便會發動;相反不轉出來便成~

話說同師父講我星期日用果副野,

師父comment (a): 確定阿鄭係人渣中嘅人渣,
師父comment (b): 算啦, 阿鄭你都訂左幾條公路, 唔差在訂埋國金二期頂樓啦

師父: [借刀殺人mode(?)]我強烈建議阿鄭出果副野 [/借刀殺人mode(?)]
我:我恐怕d人會暴動

所以呢...
做我對手ge如果有乜事記著搵我師父雲丸(w4440) la

p.s.放心ge係,我仲未決定用唔用果副deck

記錄:50-16768-66308

今日好大霧.睇黎我去唔到

引用:
原帖由 昇爺 於 2011-3-20 08:16 發表
今日好大霧.睇黎我去唔到
咁都關事...?

引用:
原帖由 celluloid 於 2011-3-20 09:05 發表

咁都關事...?
佢住澳門 (好似係)

以為天氣好戈陣去到港澳碼頭發現航班延誤
我怕去左之後今晚返唔到屋企

今日好歡樂(?) 精神打擊的三月聚

我又做左實驗品

發新話題