發新話題

Deoxy

Deoxy

我想問Deoxy attack form,speed form ,normal form 同 defend form 可否 each 落4枝?

引用:
原帖由 allan7412007 於 2011-3-5 23:30 發表
我想問Deoxy attack form,speed form ,normal form 同 defend form 可否 each 落4枝?
可以
[多謝阿鄭教路]
PM 大毛公仔有一隻入手了
[/多謝阿鄭教路]

thank you

搭單問,
form change可唔可以當作睇deck用既能力?
假設我有deoxys起場上
可唔可以使用form change,睇完副deck然後唔change ?
抽チュリネ的覺醒 讓我的黑白停滯不前有一個月了吧…?

引用:
原帖由 alht91 於 2011-4-29 05:17 發表
搭單問,
form change可唔可以當作睇deck用既能力?
假設我有deoxys起場上
可唔可以使用form change,睇完副deck然後唔change ?
唔可以

引用:
原帖由 celluloid 於 2011-4-29 08:05 發表

唔可以
咁如果用左發現deck入面冇另一隻
要show晒副deck俾人睇 ?
場上attack form 可以轉deck內attack form ?
抽チュリネ的覺醒 讓我的黑白停滯不前有一個月了吧…?

引用:
原帖由 alht91 於 2011-4-29 13:07 發表

咁如果用左發現deck入面冇另一隻
要show晒副deck俾人睇 ?
場上attack form 可以轉deck內attack form ?
1. 唔使show
2. 可以

引用:
原帖由 celluloid 於 2011-4-29 14:19 發表

1. 唔使show
2. 可以
咁我都搭單問:PikaXD:
又唔洗show 但又唔比睇完唔換
咁其實副deck有冇 對方唔知嫁wo 咁會唔會有唔公平情況出現

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2011-4-29 16:06 發表

咁我都搭單問:PikaXD:
又唔洗show 但又唔比睇完唔換
咁其實副deck有冇 對方唔知嫁wo 咁會唔會有唔公平情況出現
呢條問題已涉及「賽場規則」問題,我唔會喺度答你。

想問LZ, 其實咁樣change黎有咩用……
都唔可以除去身上既damage換過隻原好既出黎。
中左special condition 都唔開得呢個power……

我有記錯嗎?

插住既tool有冇得留低?

引用:
原帖由 lthchung 於 2011-4-29 18:20 發表
想問LZ, 其實咁樣change黎有咩用……
都唔可以除去身上既damage換過隻原好既出黎。
中左special condition 都唔開得呢個power……

我有記錯嗎?

插住既tool有冇得留低? ...

發新話題