發新話題

[官方活動] [已完結]Platinum Supreme Victors Pre-release

而另外,參加了上次 RR Pre-release 的朋友,都可以到場取回上次 Pre-release Promo卡 的補償。

( 聽說補償不錯的說~ )

不來就沒有得拿?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

仲未諗好用咩系
真係s0 Pk

回復 23# Empoleon 的帖子

抽到 Parasect 就正 打40, sleep 要兩個 head 先醒, 第一招仲可以 貼en (如果為贏比賽的話

引用:
原帖由 pikapika 於 2009-7-24 12:32 發表
而另外,參加了上次 RR Pre-release 的朋友,都可以到場取回上次 Pre-release Promo卡 的補償。

( 聽說補償不錯的說~ )
點證明上次有冇黎

不如話係3樓展覽區仲好=.=
荃豐3樓中間係直望落去樓下既...

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-7-23 06:17 PM 發表

-20攻蟲淚目
Medicham 淚目
你還是回火星吧!

引用:
原帖由 Fireze 於 2009-8-7 10:04 發表

Medicham 淚目
抽爆你deck XD
40 deck易爆好多

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-24 19:04 發表
抽到 Parasect 就正 打40, sleep 要兩個 head 先醒, 第一招仲可以 貼en (如果為贏比賽的話
開始淆底...

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-8-7 10:39 發表

抽爆你deck XD
40 deck易爆好多
Palmer’s Contribution同VS Seeker淚目
2011世界大會努力!

pokebeach 出左部份card Scans
快去看看
http://pokebeach.com/
有absol g 無 lv x? 不是嘛~~

係唔係冇鯊魚龍stage 1?
定我睇錯

鯊魚C係UC
GJ

我對giftbox d野在呢set感到失望

(明明gift box d deck只可以用來教學...)

記錄:50-16768-66308

鯊魚C一定橫行添 =-=
點解係都要加d垃圾落去架...

問:
basic en係咪都用得??

回復 33# 阿鄭 的帖子

目標達成率 超過 80%

唔洗收鯊魚C lu
e+差黃魚同 雷獅 GL Lv X 就全英文

引用:
原帖由 timothy 於 2009-8-8 18:45 發表
鯊魚C一定橫行添 =-=
點解係都要加d垃圾落去架...
由佢ban日文卡開始你仲唔知道佢o既陰謀?

我真係唔知印多幾張勁卡而印少幾張廢卡晒佢幾多錢
引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2009-8-7 18:06 發表

Palmer’s Contribution同VS Seeker淚目
咁易抽中+咁易死獸咩

是日發生3大奇蹟:
1.pre-release開pack結果
2.副deck砌到唔知乜都有d咁成績
3.我還生存XD

計過我只係開左19PACK
PRE:8+補償:2+自開:9

總結:果3隻草泥馬公仔太強/邪了xd
遲d俾返JKM就係我黑仔之時???
大家最好忘記左今日佢la (光速閃)

記錄:50-16768-66308

回復 38# 阿鄭 的帖子

你係唔係想唔再生存 ??

定係你想生不如死  

見到個個係咁開Lv.X
有點不爽...

發新話題