99 12345
發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME 8月份POP賽

POKEMON CARD GAME 8月份POP賽

日期:2009年8月23日(星期日)
時間:11:00~19:00
地點:荃豐商業中心二樓 展覽區 (通用樓上 - 荃灣青山公路 144 號荃豐商業中心二樓 )
活動:POP計分賽
收費:免費 (入場費由 JFL TRADING贊助)
活動內容:pop計分賽及自由對戰
比賽賽制:瑞士制
比賽規則:美版 世界賽制
------------------------------
備註:
請勿早於工作人員進入場地,以免發生意外
場地內切勿飲食(工作人員除外),保持場地整潔
請自行保管財物,任何遺失損壞主辦單位恕不負責

p.s.
如比賽當天早上8點後發出/準備發出紅/黑色暴雨、八號風球或以上台風時,比賽將會延期,詳情請留意官方網站的公佈。

頭香!
pop 賽...應該是最後一次..能參加:d...

最後一次既POP能用dpt3 w
EX DF=Digimon Frontiers

過了 9月1日 是否真的可以用 6 張非英文卡?

go-pokemon 好像沒有相似的公布.

引用:
原帖由 Raven 於 2009-7-20 01:45 發表
過了 9月1日 是否真的可以用 6 張非英文卡?

go-pokemon 好像沒有相似的公布.
正如某人話齋:山高皇帝遠
如果代理唔執正應該冇問題o既...反正唔會check deck
都係要睇代理o既造化啦
而且6張定7張定10張佢都唔會真係數架啦

應該泥到掛~~= =
俺を誰だと思ってやがる

最後一次pop

感謝pikapika幫我執過d卡黎
不過未上手,直係shXX

唔知最後一次 POP搞唔搞得成呢.................

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-26 21:06 發表
唔知最後一次 POP搞唔搞得成呢.................
其實今日點解冇得玩??
淨係知道好似話城大果邊say no

回復 10# m4a1sp 的帖子

有d野都係唔好知甘多好

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-26 22:54 發表
有d野都係唔好知甘多好
明白
知道太多會死得好慘  <---動畫對白?

回復 12# m4a1sp 的帖子

你知得已經太多了

拉去斬 ~~~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 william4440 於 2009-7-27 00:27 發表
你知得已經太多了

拉去斬 ~~~~~~~~~~~~~~~
話時話
係唔係已經confirm左9月一定要用英文

回復 14# m4a1sp 的帖子

當然係啦
唔係搵英文做咩??

引用:
原帖由 nagi 於 21/7/2009 16:01 發表
最後一次pop
點解係最後一次...
俺を誰だと思ってやがる

引用:
原帖由 terriermon 於 2009-7-27 16:11 發表

點解係最後一次...
最後一次准用日文
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

唔係9月1日起
有10%可以用日文咩= =

引用:
原帖由 丫彥★ 於 2009-8-1 00:03 發表
唔係9月1日起
有10%可以用日文咩= =
但係有90%英文

引用: