發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME 8月份POP賽

引用:
原帖由 william4440 於 2009-8-22 23:00 發表

阿鄭 扲戰隊去嗎 ??
當然XD
戰隊再次選角,(波波球聽左都覺得)更加正爆XD

記錄:50-16768-66308

搞到我想聽日 遲d 黎 freeplay ........

不過場地問題, 都係算啦
如果係城大我一定黎

回復 59# william4440 的帖子

其實我都唔知某人係指邊個
不過我肯定做工作人員唔係老馮話要做就有得做
亦唔係老馮強迫做要

城大的場地不是必然的啊...

有場地給大家玩也要感欣了吧?

要不大家都可以去找找有什麼場地可以舉辦 Pokemon card 活動~

引用:
原帖由 pikapika 於 2009-8-23 00:10 發表
城大的場地不是必然的啊...

有場地給大家玩也要感欣了吧?

要不大家都可以去找找有什麼場地可以舉辦 Pokemon card 活動~
[搗亂mode]你屋企 [/搗亂mode]

引用:
原帖由 Tamakochi 於 2009-8-23 04:08 發表

[搗亂mode]你屋企 [/搗亂mode]
人來!落閘!放狗!

引用:
原帖由 pikapika 於 2009-8-23 05:07 發表

人來!落閘!放狗!
我有12條狗放邊條?

是日感想......
x! 死噴火龍G

是日感想..

鈴鳳應該是我的剋星
弱點x100

是日笑點

1.波波球+我+digimon拎飯果時
2.戰隊大戰怪獸
3.digomon+鈴鳳開pack事件
4.p頭k尾對「友人」的稱呼

記錄:50-16768-66308

回復 70# 阿鄭 的帖子

3. 怪獸係......... ?? 戰隊新成員係................ ??
4. 咩稱呼 ??

是日感想
打deck唔可以有飲品...

是日感想
去左junior/senior打= =o曬嘴
http://images2.wikia.nocookie.net/evchk/images/thumb/3/3e/Fungyup.gif/66px-Fungyup.gif

回復 72# nagi 的帖子

這個..在某一次九龍區meeting已發生過了
今日又有事故發生?_?

ps:傳說中9月pop可以用6張日文的傳言是真還是假的

笑點:
1. 拜得叉蝠神多自有叉蝠神庇祐wwwwwwwwww
2. 想中黃魚?一包夠㗎啦wwwwwwwwwwww
3. 某judge淋人事件wwwwwwwwww

回復 73# aabaac 的帖子

好事黎架,
我都落左兩次啦

贏唔贏到波波球 ??

見到阿鄭個簽名有d o咀

回復 76# william4440 的帖子

都無同到佢打- -;;
真好彩
http://images2.wikia.nocookie.net/evchk/images/thumb/3/3e/Fungyup.gif/66px-Fungyup.gif

回復 77# aabaac 的帖子

最後第幾 ??

我第四(靠撞彩)
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

第一@@

發新話題