99 12345
發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME 8月份POP賽

唔小心走左去junior真好...

是日感想:
1. 有人用左別字音叫我個名,我仲以為佢搵錯人
2. 某人成日係度呃我,你伏都係伏少少啫,我80%在伏
3. 開了很多包la,其實我都係諗住開下山stadium,buck's training,
  大力蛙或者可以砌下deck精靈都可以...係冇,當然黃魚怨念都有~(以後唔係我既野我唔會要
4. m組打得咁辛苦...永遠開卡都唔會好
EX DF=Digimon Frontiers

回復 82# DIGIMON 的帖子

你ge感想唔係飲野ge時候要小心咩

回復 81# nagi 的帖子

可能啦..同d高級組會有多d樂趣
http://images2.wikia.nocookie.net/evchk/images/thumb/3/3e/Fungyup.gif/66px-Fungyup.gif

回復 84# aabaac 的帖子

注意  s組 第一可能在 m組被秒

引用:
原帖由 william4440 於 2009-8-23 22:32 發表
注意  s組 第一可能在 m組被秒
話晒都叫我教出嚟嘅,隨便地被秒嘅機會唔大wwww

是日感想:
1. 一杯野飲得罪左 judge(?!) + 壇主
2. 食住花生咁睇左場戲..某D君淚目 XD
3. 今日很伏..決定番去訓練下班怪再同「神」決戰
你還是回火星吧!

=3=
明明今日諗住攞副好玩嘅deck黎玩下家嘛
點知對新手時就順到x街
對要認真嘅對手時就伏到 \(^o^)/
不過,
鯊魚鋼蟹的確唔係30分鐘應該用嘅deck......

最衰都係女 PXKX放隻P頭K尾向到邪住我 =3=
引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-8-23 20:41 發表
是日笑點

1.波波球+我+digimon拎飯果時
2.戰隊大戰怪獸
3.digomon+鈴鳳開pack事件
4.p頭k尾對「友人」的稱呼
怪獸都未打你戰隊就郁手?
太過分啦!
最衰怪獸X啲coin中唔夠
如果唔係最終boss--巨金怪一下清場架 XD

講開伏coin
今日係玩左過百場(?)鯊魚龍之後第一次Lv.X power 3個反coin...
真懷念從前擲coin擲到聯賽季軍的自己 T_T

引用:
原帖由 timothy 於 2009-8-23 23:22 發表
=3=
點知對新手時就順到x街
不過,

邪物嘅 威力/怨念
點解會扲副甘嘅出場..........
終於知道咩叫伏吧

引用:
原帖由 timothy 於 2009-8-23 23:22 發表
=3=
點知對新手時就順到x街
不過,

怪獸都未打你戰 ...
鬼叫你拎副last prize先黎反擊嘅deck
2011世界大會努力!

究竟有幾多個可以搞掂大邪神阿鄭呢?成日都第一......(路過一問)

引用:
原帖由 古月 於 2009-8-24 01:56 發表
究竟有幾多個可以搞掂大邪神阿鄭呢?成日都第一......(路過一問)
邊個叫我向senior喎 (被巴)

人就有
係運氣的問題吧

第一場30秒被怪力秒左~~
俺を誰だと思ってやがる

藍魚start,兩隻大針入prize的人路過

是次感想:
4場輪輸
第5場輪空
輸比新手
咩世界黎

回復 93# terriermon 的帖子

仲要好型咁
企起身 -> 拍台 -> 大叫:完場!!!

波波球都話你唔係輸左俾一「個」人而係輸左俾一「家」人lor
引用:
怪獸都未打你戰隊就郁手?
太過分啦!
最衰怪獸X啲coin中唔夠
如果唔係最終boss--巨金怪一下清場架 XD
1.首先將D雜魚/小怪物KO
2.D怪物變大時,召喚機械人KO吧
3.最後就KO D幕後黑手(土偶xd)

都唔知幾合劇情需要xd

下一集將會係重甲嗎w

記錄:50-16768-66308

果日同波波球平手...
搞到要sudden death

實在太驚險la ><
大家好,我係Pikacherie!

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-8-24 11:25 發表
波波球都話你唔係輸左俾一「個」人而係輸左俾一「家」人lor

1.首先將D雜魚/小怪物KO
2.D怪物變大時,召喚機械人KO吧
3.最後就KO D幕後黑手(土偶xd)

都唔知幾合劇情需要xd

下一集將會係重甲嗎w ...
借你副雙龍做怪獸啦 XD

99 12345
發新話題