發新話題

投訴 夜游神

投訴 夜游神

http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=10845&extra=page%3D1
語氣很挑釁,很有「企圖挑起罵戰」之嫌。

http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=10848&extra=page%3D1
#16、#18
對人出言侮辱
引用:
引用自壇規︰
發言
1.)嚴禁發表對任何人、物件、組織及事件作出任何形式之刻意攻擊,包括暗示;誹謗;侮辱;恐嚇;欠事實根據。形式指文字;圖像等等。
●輕度處分為警告並強制編輯、鎖上或移走相關文章
▲中度處分為禁止發言七天。

點解會係我俾人告挑起罵戰?_?
不過你地都係官官相衛架啦 唉
囧囧囧囧囧囧囧囧

你很久沒回來想表現一番是沒問題的, 但煩請你注意一下你的用詞有多差
一眼就看得出是誰語氣差誰理虧還好意思說人官官相衛
實在不明白你到底知不知道甚麼是教養
不過我們沒義務去幫人阿媽教仔
強硬手段我暫時不會用, 但我再強調忍耐是有限度的
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

強硬手段可以說得清楚點嗎 讓我可以做適當的東西:lol
囧囧囧囧囧囧囧囧

引用:
原帖由 ken19960104 於 2011-3-26 22:42 發表
1. 勿伸手 睇置頂 搵a網 減少我們的負擔
http://hkpokemona.org/forum2/vie ... &extra=page%3D1
2. 伸完手 講番句多謝
http://hkpokemona.org/forum2/vie ... &extra=page%3D1
3.  ...
講左nnnnnnnnnn世
囧囧囧囧囧囧囧囧

遊戲方面的設定/要求我不太熟悉, 煩請有經驗的管理員協助一下.

謝謝.
[多謝阿鄭教路]
PM 大毛公仔有一隻入手了
[/多謝阿鄭教路]

引用:
原帖由 夜游神 於 2011-3-27 09:00 發表

講左nnnnnnnnnn世
我不清楚你做過D乜野,  但單係你呢句講左NNNNNNN世 已經好無禮貌

----------------------------------------------
回應:
是我多事不對,你犯錯及被人投訴跟我無關.
不過自己有沒有禮貌我很清楚, 你有沒有禮貌大家也能看見.

不用回應我.

引用:
原帖由 henrychancsh 於 2011-3-27 12:02 發表

我不清楚你做過D乜野,  但單係你呢句講左NNNNNNN世 已經好無禮貌
你抽水都未問過我已經好無禮貌 同埋你唔好咁自以為是好無呀?_?

答NNNNNNN世就冇禮貌?佢地太有禮貌咋話?(不過我肯定你是無禮貌)
同埋我講既係「nnnnnnnnnn」世,有10個n字 仲要係細階 而非NNNNNNN7個大階N 所以
你下次捉人痛腳都小心d捉:)

囧囧囧囧囧囧囧囧

引用:
原帖由 夜游神 於 2011-3-27 20:29 發表

你抽水都未問過我已經好無禮貌 同埋你唔好咁自以為是好無呀?_?

答NNNNNNN世就冇禮貌?佢地太有禮貌咋話?(不過我肯定你是無禮貌)
同埋我講既係「nnnnnnnnnn」世,有10個n字 仲要係細階 而非NNNNNNN7個大階N 所以
你下 ...
很有小學雞說話的感覺...我覺得

天將降大任于斯人也 必先苦其心志 勞其筋骨 餓其體膚 空乏其身 惡其牌運 製造不調 無銃四位 立直必銃 狂扣pt

小學未畢業...?

引用:
原帖由 ken19960104 於 2011-3-27 21:23 發表
小學未畢業...?
不排除這可能性,但我猜他是中學二年級以下

天將降大任于斯人也 必先苦其心志 勞其筋骨 餓其體膚 空乏其身 惡其牌運 製造不調 無銃四位 立直必銃 狂扣pt

在此向討論區違規人士/行為作出檢舉
投訴時請提交証據
與討論區無關投訴恕不受理

請各位自重,無關重要的人士不要亂在這區插手。
過份的現實會令世界停滯不前
過份的理想會令社會陷於不安
須從中平衡方能讓人類進步。

引用:
原帖由 奧得 於 2011-3-27 21:27 發表
在此向討論區違規人士/行為作出檢舉
投訴時請提交証據
與討論區無關投訴恕不受理

請各位自重,無關重要的人士不要亂在這區插手。
對不起
不過我只是看不過眼他己經被人投訴仲要無禮貌罵人

引用:
本版規則
1. 這裏不是哈拉吹水區,與投訴無關的會員嚴禁出POST

2. 非投訴的意見請往詢問/意見/技術支援區

3. 如有集體投訴,相關人士要在壇主同意下方可出POST報告

4. 版主以上的管理人員可在本區發言,唯必須與投訴/案件有關及有事實根據,一切未經證實的假設或推測均不能發佈

5. 如有重大案件發生,壇主有權禁止所有會員(包括版主)在本區發言,直至另行通知,不得異議

6. 如有觸犯以上規條者,一律由壇主按事情輕重作出適當處分
別說沒提醒大家,我曾經在這區的一個與我無關的topic只插了一句咀就被ban了七日。

引用:
原帖由 PM蛀書蟲 於 2011-3-27 21:32 發表

對不起
不過我只是看不過眼他己經被人投訴仲要無禮貌罵人
我罵人?你索性話我訓導人好過啦

冇俾人投訴就可以話人?

踩低人地,抬高自己似乎係呢個討論區既上位方法:)
同埋 你唔洗話對不起呢d咁既道歉野 一睇就知冇悔意 扮晒蟹(由小學雞呢三隻字已充分的顯現出黎)
試問有邊個小學雞話人地唔係小學雞?人地郁聲就小學雞 如果真係係既都願他朝君體也相同
最後既係 我被人投訴你就要黎搭訕?呢度你大晒?(呢個問題我自問我輩分比你高)
如果你驚俾人ban就唔好咁多聲氣啦;P

你估我好想同你地呢d咁低質既蟻民鬥氣?垃圾!
老老實實呢個垃圾論壇對我黎講已經毫無價值=]我已經自行back up晒d重要資料
咪儘管ban我囉,我都在所不惜:sad:
反正轉機咋嘛,冇難度

囧囧囧囧囧囧囧囧

...要搵人做野了

引用:
原帖由 ken19960104 於 2011-3-27 22:18 發表
...要搵人做野了
真係覺得你好弱智 真係以為自己好有品
你同我比較你先好小小咋傻仔:sad:
我仲要係冇扮野果隻 你呢d低能仔真係望住自己係度自慰:omg:

你條垃圾根本就係度同人地講 我係白痴 叫人地ban你:loveliness:

囧囧囧囧囧囧囧囧

發新話題