發新話題

串燒交換所~更新@10/28(ユニランキャンペーン開催中)

本主題由 Gira 於 2010-11-6 15:52 提升

串燒交換所~更新@10/28(ユニランキャンペーン開催中)

fc:4555 5437 4194(黑版)

BW版的交換所登場~
現在進行的活動:ユニランキャンペーン(10/26~11/5)
收集的pm:
最少2V的鑛石類pm
2V以上各代3主(火球除外)

放的pm:
2V以上火花蛛(請詢問)
其他HG傳來的高個體(遲些更新)

我見有網頁放高個體伊貝
你去睇下o岩唔o岩

http://poketradecenter.googlepages.com/index.html

p.s.我唔係網主,不過我都同佢收過野

引用:
原帖由 新會員呀 於 2009-7-20 23:14 發表
我見有網頁放高個體伊貝
你去睇下o岩唔o岩

http://poketradecenter.googlepages.com/index.html

p.s.我唔係網主,不過我都同佢收過野
收錢不要~
而且網主提供過rx補丁,我覺得信不過

而且,我需要的是有我想要的東東的人回覆~

有一隻 hp,特攻,速 31 , +速-攻 ,收唔收?

引用:
原帖由 henrychancsh 於 2009-7-23 22:14 發表
這伊貝最好ge進化不是雷伊就是太陽同水伊 (冇誤

引用:
原帖由 henrychancsh 於 2009-7-23 22:14 發表
要~一定要~
你想要甚麼?
引用:
原帖由 Gira 於 2009-7-24 14:43 發表

這伊貝ge進化不是雷伊就是太陽同水伊 (冇誤
大誤是也,我想玩的是速專冰伊(沒誤)

引用:
原帖由 Gira 於 2009-7-27 15:24 發表
hp271,sa296,sp182
還真夠強 (反話)
亂入完了嗎?
沒伊貝的話就不要來亂~

50lv有182sa,192sp(速專後)
來個速專暴風雪,可不好受的
你不了解他的強度就不要走進來亂說話(認真)

引用:
原帖由 串燒仔 於 2009-7-27 15:43 發表

亂入完了嗎?
沒伊貝的話就不要來亂~

50lv有182sa,192sp(速專後)
來個速專暴風雪,可不好受的
你不了解他的強度就不要走進來亂說話(認真)
你這句令我突然想練新一隻伊貝(認真
============================
不過冰伊hp方面要不要考慮下?

引用:
原帖由 Gira 於 2009-7-27 15:58 發表

你這句令我突然想練新一隻伊貝(認真
============================
不過冰伊hp方面要不要考慮下?
不加滿sp和sa就沒意義了(認真)

是了,樓上的henry先生,請你想好要甚麼後就pm我

引用:
原帖由 串燒仔 於 2009-7-27 16:03 發表

不加滿sp和sa就沒意義了(認真)

是了,樓上的henry先生,請你想好要甚麼後就pm我
冇錯的,速專冰伊必須升sa,sp
而且防禦力不差,就算係怪力出ge爆裂拳都可以撑得住

改成交換所了,但現收的比放的還多,
我會盡力補上的~

XD產炎帝

什麼來的
如果係GC GE我有

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-7-28 16:05 發表
XD產炎帝

什麼來的
如果係GC GE我有
打錯了~多謝提醒~

那你想要甚麼?

引用:
原帖由 串燒仔 於 2009-7-28 16:07 發表

打錯了~多謝提醒~

那你想要甚麼?
(個體/性格比較好GE)水君

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-7-28 16:08 發表

(個體/性格比較好GE)水君
那就算了
我自己都想要多一隻

改收hp,sa31,d>20的伊貝
另外,有其他2項31的pm的話可以問我收不收~

我有隻巨鉗螳螂,特性:技師, a,d,sd31 ,+a-sa
鋼鳥,d,sd31, hp25~29  ,+d-sa
小河馬,d,sd31,hp29~31  ,+sd-a

引用:
原帖由 新會員呀 於 2009-7-28 21:29 發表
我有隻巨鉗螳螂,特性:技師, a,d,sd31 ,+a-sa
鋼鳥,d,sd31, hp25~29  ,+d-sa
小河馬,d,sd31,hp29~31  ,+sd-a
要看你想要甚麼,我才決定跟你換哪幾隻~
我可要未育成的~

引用:
原帖由 串燒仔 於 2009-7-28 21:44 發表

要看你想要甚麼,我才決定跟你換哪幾隻~
我可要未育成的~
你後面果2隻係咩?..唔識英文名
我想要高個體既傲骨燕..

引用:
原帖由 新會員呀 於 2009-7-28 21:48 發表