發新話題

[HKPMA活動] [結束]HKPMA 2009年PCG真.夏季聯賽

可唔可以用英文玩?

引用:
原帖由 14140725 於 2009-8-4 00:48 發表
可唔可以用英文玩?
你來亂的嗎0.0
p.s.可以

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-8-3 22:55 發表

你咁講搞到我又想落場添
算啦...你落場會唔夠工作人員架 (逃)

如果用英文卡贏,咁可唔可以用英文卡做獎品呀?

回復 44# 14140725 的帖子

你幾時見過獎品係由參賽者決定

可唔可以日英混雜?

又可唔可以使用含有舊版能量卡嘅deck呀?

問:
其實 Knuckle係咪通用果邊既?
次次荃豐比賽既事都係你發post既?.?

引用:
原帖由 14140725 於 2009-8-4 12:36 發表
可唔可以日英混雜?

唔好玩野la

引用:
原帖由 14140725 於 2009-8-4 12:36 發表
可唔可以日英混雜?

可以,請你用唔透底的有色卡套

basic energy可以
2011世界大會努力!

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-8-4 14:48 發表
問:
其實 Knuckle係咪通用果邊既?
次次荃豐比賽既事都係你發post既?.?
我可以答你︰唔係。
仲有今次係「PMA聯賽」唔係「荃豐比賽」。
PMA大比賽由PMA話得事嘅人發post有乜問題呢…

唔通要好似幾年前咁由我嚟出聯賽post?
引用:
原帖由 nagi 於 2009-8-4 17:30 發表

唔好玩野la
我唔覺得有人玩嘢…
你真係唔俾人地乜都唔知或乜都想問清楚啲確定吓?

剛剛睇完頭版,場地有限,冇自由對戰既地方?
叫初賽落敗既走?
EX DF=Digimon Frontiers

回復 51# DIGIMON 的帖子

但係比得48個人打deck
應該會有地方比輸左既自由玩架wo
可能係48個人要輪住打

即係唔參賽果d冇得來free play

過完初賽有冇檯開放俾落選者freeplay係另一回事
但係唔參賽淨係泥freeplay今次恐怕冇咁o既機會

唯有早d去報名

可唔可以搵人報住名先?

回復 56# blue_ellison 的帖子

4.由於時間緊迫,本次比賽不需填寫卡組申報表,但工作人員會在賽前進行檢查
應該報名時會check吧<--應該

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2009-8-5 13:27 發表
4.由於時間緊迫,本次比賽不需填寫卡組申報表,但工作人員會在賽前進行檢查
應該報名時會check吧
如果搵其他人帶左副deck到左先呢?

回復 58# blue_ellison 的帖子

可以一試

應該會早到

不過都係有時間就寫左 deck list 先
最重要都係 check多次副 deck 係唔係有 60張..................
上次真係好狼狽....................
再次感謝 某blue

發新話題