發新話題

[官方活動] [已結束]POKEMON CARD GAME ⑨月份 POP賽

是日感想:
1.狗deck2勝2負
2.leauge打到冇心打

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-9-27 21:35 發表
是日感想:
1.狗deck2勝2負
O 事實
X 感想

引用:
原帖由 william4440 於 2009-9-27 21:29 發表
有人放$30一張

以一張美版 $100  黎計的話, 跌左 70%
一張無成本的card $30?
係我頂多$10算
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2009-9-27 21:38 發表

係我頂多$10算
你放我收

回復 63# 破滅‧願望 的帖子

你放$10 我買你

是日感想:
怪力王道 <- pop第2-5場 都係 1-3turn內完場
leauge 打左3場之後完全hea打
伏coin伏到喊

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2009-9-27 21:38 發表

係我頂多$10算
唔係唔想收 $10 一張,
不過有人放咩??
呢d甘有用嘅卡當然係入 DECK 啦
你放?? 我收

今日最滿意都係打League換左兩條黃魚
2011世界大會努力!

如果放的話頂多$10
但由於要落deck
所以唔放
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

今日最正都係個條問題
同埋聽到某第二名大叫 連卡比獸都未換到

感想:
打第一場時唔見左個coin,走嗰時dc盒多左第二個coin
都係冇乜比賽運...一free play就順到飛起
打legue時見到好多冇品player

引用:
原帖由 timothy 於 2009-9-27 21:57 發表
感想:
打第一場時唔見左個coin,走嗰時dc盒多左第二個coin
都係冇乜比賽運...一free play就順到飛起
一 free play 伏到飛起
對你就 連續幾turn 冇en......
對阿鄭仲衰,
根本冇還手之力...........

引用:
原帖由 timothy 於 2009-9-27 21:57 發表

覺得好嘈就真

同第一個打果時亦都話唔好打得咁急
結果成個power都冇開

我都係覺得慢慢打會開心d
(除非好似我對波波球果場 )

比賽中仲有一個comment:
2-2雷獅十分唔好打

記錄:50-16768-66308

回復 72# 阿鄭 的帖子

的確, 尤其係 Master 仲打緊 決賽個時
真係好煩,個個係到大叫
好影響參賽者

有人明明自己完全唔趕時間,但打舖deck都要不停叫人「快啲啦!」最後仲要唔等對面開始洗deck就嫌人慢大叫「唔打啦!」。

而家香港嘅小朋友真係冇耐性到咁離譜?

回復 74# Nazrin 的帖子

的確有d 過份.........
洗牌要幾多時間呀!?

其實 落左黃魚對佢地  都冇咩影響,
廢deck 加左黃魚都仲係廢 deck

唔理有冇用, 人搶佢又搶........
甚至有人搶完之後問我張野有咩用..................

是日神奇的感想:
前說:本來不會出現但忽然出現了

1.算吧,利字當頭,本性盡出

2.我終於領悟到青龍c 的精粹...

是日過份事 :
冠軍獎品 伏紙 3包
亞軍獎品 大佬 2張

唔贏比賽都要贏獎品..............

引用:
原帖由 william4440 於 2009-9-27 22:57 發表
的確有d 過份.........
洗牌要幾多時間呀!?

其實 落左黃魚對佢地  都冇咩影響,
廢deck 加左黃魚都仲係廢 deck

唔理有冇用, 人搶佢又搶........
甚至有人搶完之後問我張野有咩用.................. ...
正常香港人嘛
不過對於佢地一路唔斷地講粗口咁打deck有啲反感

回復 77# william4440 的帖子

這不是獎品常規嗎? 天很公道的..(死逃)

回復 78# timothy 的帖子

一陣又比人投訴就煩
今日尼個場 除左雪櫃位之外
其實都ok

發新話題