44 123
發新話題

[HKPMA活動] HKPMA ⑨月份PCG聚會

HKPMA ⑨月份PCG聚會

日期:2009年9月13日(星期日)
活動:比賽及自由對戰
地點:城市大學 多用途活動室D室 ( 飯堂旁邊 )
活動時間:11:00~19:00
比賽報名時間:11:00~12:30
比賽時間:13:00~19:00
入場收費:$5
活動內容:比賽及自由對戰
比賽賽制:視人數而定
比賽規則:Modified - Constructed(60張卡組,個人單打),日規(可使用系列:dp1~dpt4)
------------------------------
備註:
請勿早於工作人員進入場地,以免發生意外
場地內切勿飲食(工作人員除外),保持場地整潔
請自行保管財物,任何遺失損壞HKPMA恕不負責
保持個人衛生,避免病毒經飛沬傳播,如出現傳染病症狀建議留家休息

p.s.
如聚會當天早上10點後發出/準備發出紅/黑色暴雨、八號風球或以上台風時,
又或者因某些原因而令政府宣佈取消公眾集會時,當天的聚會則會取消。

終於可以去番城大了
點解 topic 係電玩既?_?

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2009-8-24 14:33 發表
終於可以去番城大了
點解 topic 係電玩既?_?
解釋︰「這topic是九月份聚會」「這次聚會的電玩聚是聯賽」

萬歲~萬歲~城大~回來了!(?)
希望可以去到啦

好快=    =

終於番城大啦

今次唔會比人趕嗎?

引用:
原帖由 暴走乂志哥 於 2009-8-24 17:34 發表
今次唔會比人趕嗎?
…難道你想被人趕嗎?

回復 5# nagi 的帖子

3星期後的事==
有幾快

回復 9# m4a1sp 的帖子

夏聯完左第二日就有下次ge消息...

回復 10# nagi 的帖子

有效率是好事

死啦
見唔係pop心思思想黎添

引用:
原帖由 nagi 於 2009-8-24 18:05 發表
夏聯 !?
你 skip 左成個星期..........

引用:
原帖由 william4440 於 2009-8-24 19:57 發表

夏聯 !?
你 skip 左成個星期..........
再一次證明nagi的時間觀念有問題wwwwwwww

總覺得機聚地位比卡聚低得多
希望出左金銀會多d人尼打機la

回復 14# Nazrin 的帖子

未必嘅, 可能佢只係唔識分咩係夏聯, 咩係 POP ...........................

極度認為wii monhun3重視XDDDD

(這又被人話當夏聯是甚麼了wwww)

又是時候練多幾種兵法了www

引用:
原帖由 nagi 於 2009-8-24 18:05 發表
天然呆~(直指

係我錯,好對唔住

好喇~又可以訓耐d喇~
EX DF=Digimon Frontiers

44 123
發新話題