發新話題

[HKPMA活動] HKPMA ⑨月份PCG聚會

以後日日返城大的人路過

點解要加個人單打??
唔通有雙人??

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-8-31 17:56 發表
點解要加個人單打??
唔通有雙人??
因為公式規則有「個人雙打」。

是日 0咀事 ( 1為最 0咀 )

1) Unown Q 打 Unown Q , 0 晒

2) 25 en deck 都行到 (仲要贏幾場)

3) Sud death 水鼬 X 對 超夢 X

回復 24# william4440 的帖子

第2 <-- 耿鬼神救左我先入到 sud. death

第3 <-- 借左隻超夢夢番黎唯一有用既地方

第一次入8強...因為今次太少人

同 阿鄭 freeplay打多d 就可以唔洗諗 deck   XD
可惜 翻版係打唔贏正版 ...........

奇兵將會大熱 ??  可惡, 邊個同我講話係代卡架 !?

用DP1做獎品 係可以激發大家嘅鬥志 ..............

....我竟然入左水個一組......
死得好.....

是日感想:
抽獎越後抽越好
大家好,我係Pikacherie!

回復 27# wing@謙 的帖子

歡迎進入死亡之組

回復 28# Pikacherie 的帖子

數碼暴龍很怨念的說...哈

是日感想:
唷,唷,唷......
真悶.....

不夠陰險

是日感想:
1. 自己太執著了,尤其同某鈴free play (真係好抱歉)
2. unown Q幾時都係我朋友
3.dp1果然好惡
4.波波球唔支持我

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-9-13 20:43 發表
4.波波球唔支持我
所以佢冇得抽獎 lo

超不滿一開始 輸左 3 張prize...............

波波球出局 爆哂冷

回復 33# m4a1sp 的帖子

佢扲副玩野 deck.........

都係輸 deck type 姐,
封 power 同埋 有 recover en 嘅 deck...............

是日感想:

1.運氣皇道!
2.黑鴉大邪神同叉蝠大魔神幾時都咁合拍
3.阿鄭新deck上手熟練度係開老金咁快
我是(專)拆白(卡)黨

明明我話要最後一個抽狀架嘛~
(點知我抽完都仲係有人係我後面

冇移走兩張特鋼係大錯...
EX DF=Digimon Frontiers

引用:
原帖由 william4440 於 2009-9-13 20:54 發表

超不滿一開始 輸左 3 張prize...............
這個情況成日出現左3次

只係最尾果次唔係yamirami落手而係unown Q落手
(明明一開始只得Q ge我就覺得輸左...結果真係o晒)
引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-9-14 00:48 發表
明明我話要最後一個抽狀架嘛~
(點知我抽完都仲係有人係我後面
引用:
原帖由 Pikacherie 於 2009-9-13 19:40 發表
是日感想:
抽獎越後抽越好
這是唔禮讓女士的懲罰

記錄:50-16768-66308

是日感想:

水系好=.=
雷系好正
被死亡之組個4個搞到4個x.....
花名"烈士"出現-.=

引用:
原帖由 wing@謙 於 2009-9-14 12:53 發表
是日感想:

水系好=.=
雷系好正
被死亡之組個4個搞到4個x.....
花名"烈士"出現-.=
你該慶幸我唔落場,唔係你會死得仲慘wwwwwwwwwwwww

引用:
原帖由 Nazrin 於 14/9/2009 15:00 發表

你該慶幸我唔落場,唔係你會死得仲慘wwwwwwwwwwwww
變左5p1?!

發新話題