發新話題

[HKPMA活動] [結束]HKPMA 10月份聚會 - 同場加開官方 POP BATTLE ROAD

引用:
原帖由 siukiho 於 2009-10-11 22:32 發表
B組則是頻頻hang機,hang了最少三次
P.S.正考慮要否向PMA反映下次全運會要禁用アルセウス...
反正已經得到了「pma 首位十項全能運動家」之名那已經沒所謂,
加上我下個月都不一定能來呀
Q!!!

是日感想
不知為何連不上wii去玩battle revolution..."淚目...準備了那麼久..."

不過臨走前跟立立聊戰術感覺很好XD

我也很驚訝嘛~原來他們收埋咁多有趣既影片......
全運會玩得幾開心~HGSS的一大進步
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

估唔到真係有機會俾我拎d pokemon模型出黎俾大家過目
人數比我想像中多, 問模型既人都俾想像中多~
多謝主辦單位各大大
歡迎交流 : http://hk.myblog.yahoo.com/carma454

引用:
原帖由 Skarmory 於 12-10-2009 09:26 發表
最令人印象深刻的是那段黃版比卡超親密度的影片,那些表情實在太萌了...
Pokemon Black FC:4512 5955 8024

話說我今次pairing都ok不幸

眼見咁多副怕水的deck又打唔中
偏偏又打中唔想打的sp deck

本來諗住最後係打波波球副重甲
結果又係打d俾人剋ge....

下次聚(如有)都想繼續用L1打

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 nagi 於 11/10/2009 23:20 發表
今日路過門口,見到裡面好逼...
下次記得同我影相,最好著左"鏡音"服.....

引用:
原帖由 Skarmory 於 2009-10-12 09:26 發表
睇黎又係時候重溫 "一擊必殺"

甚麼"一擊必殺"了?(狀況外)
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

當日感想:
入左B組是我既不幸嗎?
講黃肥鼠親密度的影片既圖真是好萌(最後幅圖講[我地結婚吧]先叫經典
其他影片好O
用草泥馬參加比賽都未必贏
三頭地鼠玩跳欄先經典  (三頭地鼠,用X洞!)

引用:
原帖由 小離子 於 2009-10-12 15:53 發表
當日感想:
入左B組是我既不幸嗎?
講黃肥鼠親密度的影片既圖真是好萌(最後幅圖講[我地結婚吧]先叫經典
其他影片好O
用草泥馬參加比賽都未必贏
三頭地鼠玩跳欄先經典  (三頭地鼠,用X洞!) ...
八強中第三的我
為什麼入不到4強戰啊啊啊啊啊
入左B組係我既不幸至岩
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

回復 111# 破滅‧願望 的帖子

我迷仲不幸
你狂灌藥浪費時間

引用:
下次聚(如有)都想繼續用L1打
下次嗎?即係11月?
dpt4英測試計劃展開
EX DF=Digimon Frontiers

引用:
原帖由 小離子 於 2009-10-12 16:54 發表
我迷仲不幸
你狂灌藥浪費時間
呢D係策略
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

話說到現在也搞不明白怎麼B組的分數和A組落差那麼大
Q!!!

純粹抽簽問題
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 Skarmory 於 2009-10-12 13:57 發表
甚麼"一擊必殺"了?(狀況外)
如果閣下有niconico既ac既話就可以因賞強勁的"一擊必殺"了

今個聚沒出現過波....

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

真係多謝星星先放到卡thx~
話說用小哥達推倒藍水都=]
做數做到死w
已經變成了口嫌體正直了wwww

突然覺得很有趣

感想...當日總覺得很少人玩對戰....
因為大家也去了玩運動會+搖PW?囧
果次真係好運...居然比我搖到隻飛天肥叉燒

唔知下次又會點呢"如有空閒..我諗又去多次=V=
希望有單打對戰比賽吧/.\.....

隨便(?)影低既相:

草泥馬*4...?!

這張是給自己紀念的w

雷龍!咩利羊!
Q!!!

發新話題