發新話題

[官方活動] [已完結]十月份 Platinum ARCEUS Pre-release ( 售前紀念賽 )

話說, 大家有冇開始構思下咩 deck 行得通 ??

是指draft用的deck嗎

回復 62# 夕凪 的帖子

當然啦................

費是到時d 卡有咩用都唔知啦

引用:
原帖由 william4440 於 2009-10-23 23:56 發表

費是到時d 卡有咩用都唔知啦
我就想起5月pre-release果次了。

記錄:50-16768-66308

回復 61# william4440 的帖子

呢D野...算啦
通常諗好左就抽唔到o個d卡架啦

而且有達人帶嘛

引用:
原帖由 阿鄭 於 24/10/2009 09:06 發表

我就想起5月pre-release果次了。
上次我要的Finneon可以比我?

打下感想(?)先:

1.平安返到去(??),不過成日都不太舒服(亦冇胃口食野)
2.今次分明係為贏比賽而pick卡
3.是日運氣極差(指freeplay方面),不過脾氣好左(!?)
4.xxyy論(?)
5.bug又再出現,不過開ge quota細過我wwwwwwwwwwwwwwwwww
6.skip genger有排先齊,但真係好想玩
7.帶開pack事件

對於比某人扣住晒d卡非常無奈

算啦, 反正個200 都知係掟入鹽水海..............

難得今次冇乜細路,偏偏輪到master嗰邊啲成年人嘅自制能力搞到我差啲發火…

===

專業路過的聖雞大人太過專業啦wwwwwwwwwww

引用:
原帖由 william4440 於 2009-10-25 23:16 發表
對於比某人扣住晒d卡非常無奈

算啦, 反正個200 都知係掟入鹽水海..............
你要明白
你傳卡果6位有一位係惡魔
邊有咁易俾你要到想要ge野

這位惡魔仲要係咁傳草泥馬下家

回復 70# 阿鄭 的帖子

一抽左分組已經知我今日輸緊,
原因不明

話說, 點解阿鄭知個位惡魔傳草泥馬比人 ??

引用:
原帖由 william4440 於 2009-10-25 23:39 發表
一抽左分組已經知我今日輸緊,
原因不明

話說, 點解阿鄭知個位惡魔傳草泥馬比人 ??
[反白]呢個惡魔擺明係我la XD[/反白]

仲要有來有往先係最good

回復 72# 阿鄭 的帖子

成組除左你之外,
邊個扣牌扣得甘@#$%呀

free play 用完神之後, 搞到我都好想砌返副
可惜放左一早放晒比人............

是日感想:
4張膝Lv.X,,,破左記錄
初次切火鋼deck,,,感覺唔錯

好開心有人為左草泥馬放隻鬼盤畀我wwwwwww
引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-10-25 23:08 發表
打下感想(?)先:

7.頭帶開pack事件
6張帶wwwwwwwwwww

8.一人2張鬼lv.X不肯放事件
好想倒吊佢

是日感想:
有可愛的細路用鯊魚C LV.X同Gallade 4 LV.X 換我2隻草泥馬LV.X='正
原來小火龍+小火馬屈機.......
我旁個個人開左2張狄鬼LV.X----灰
企鵝 VS 比超 係被某"自稱玩左一日卡"的人的一言--"你地2個好襯呀"而變左朋友....

是日感想:
開左3包伏物
HOLO噴火龍被偷...
俺を誰だと思ってやがる

琴日12點去到荃灣,唔識路黎唔到,係荃灣某商場抽左幾包sp 就走了~

引用:
原帖由 terriermon 於 2009-10-26 14:16 發表
是日感想:
開左3包伏物
HOLO噴火龍被偷...
你咪算好
我唔見左
日文bebe x1
英文特鋼 x1
英文SW瑪狃拉 x1
日文dp1狃拉 x1
仲有2張不明物(不含lv.X)
連6個綠色卡套

你果d點睇落去都唔夠值三張噴火龍la呱= =

雖然計價好似差唔多

發新話題