發新話題

[HKPMA活動] [結束]HKPMA 11月份聚會回顧區

引用:
原帖由 立立 於 2009-11-12 23:50 發表

這次的規則並沒有對特別註明以外的精靈的種族值有任何限制
你喜歡的可以全高種族上陣
不過過去有例子證明, 高種族值不是一切
運氣和圖圖犬王道~

所以我這次的拉帝兄妹+鬼龍+???是必敗確認www

來個電影篇也行
超夢+三主
3鳥+利基

聖獸 唔用算數~

都係拎一炸獸出尼玩下野咪算
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

黎得到既話要搞gag入PBR用六隻PW比卡超打場
Q!!!

引用:
原帖由 elvis 於 2009-11-14 14:17 發表
黎得到既話要搞gag入PBR用六隻PW比卡超打場
+1
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

+2有得諗~不過一定不是我...
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

+3
基本上已整緊4隻比卡超(PW)+2隻比超(配布)隊

嗯呀,上次同某人既約定係唔練努力值,
只准用PW得手既,招式不得有改動,6隻比卡超都要係唔同罕有度

話時話搵人試下叉耳比超入唔入到wii?
Q!!!

引用:
原帖由 elvis 於 2009-11-14 19:58 發表

話時話搵人試下叉耳比超入唔入到wii?
反正一定不會顯示是叉耳
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

企鵝deck
出場!!!
(我承認我會輸得好慘)

人渣deck都可以撞..............

8強抽籤極唔好運

鯉魚龍對 Mr. Mime 超淚目

3湖再現..................

感想
努力研究草泥馬deck!

再一次証明我既弱點係鈴鳳x???   極淚目

回復 92# m4a1sp 的帖子

錯,你輸比個廁所!

廚獸!廚招!廚衫!

藍藍好野~~~幾時打大老?
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

是日感想:比卡超大戰三次lag機
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

怪你點解要用NDS黎打
Q!!!

又學到野lo~~

不過我承認鳳凰是我這樣多隻pm中最學不好畫的pm
(特別是嘴和頸是我的弱項)

cypher不來跟我打gundam war呀(吼~~~)

副deck感想(?):

1. 同(前?)女總版撞deck(我覺得好難撞lor),不過佢啱,用一隻進化打MEW2
2. 冇dia G,火雞用途不明,雷獅gl都係不明(?)
3. 同波波球打果場應係最難打,6turn的事變成12turn
4. collector萬用實錄: 抽到9張/抽3張/抽2張搵一隻basic......
5.用土龍弟弟剋鯊魚c真好
6. 呢副野會長期唔用多,太惡了

成日感想(?)
1. 做人渣成功(w4440記著睇msn預告wwwwwwwwwwwwwwww)
2. 打左10場,打得好累
3. 今日個點解用這副deck,問w4440吧wwwwwwwwww
4. 個kururu俾人畫到咁,太差

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 奧得 於 2009-11-13 14:59 發表

運氣和圖圖犬王道~

所以我這次的拉帝兄妹+鬼龍+???是必敗確認www
咒力全開王道

果然,
識打deck很重要
但運氣壓倒一切 w

發新話題