發新話題

[HKPMA活動] [結束]HKPMA 11月份聚會回顧區

唯一感想:早知係咁就砌返副三湖出黎啦

這次就好好證明了「高種族值不是一切 」
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

送返個岩男章比JKM啦www
Q!!!

\RP萬歲!www/

感想......雖然仍未有勇氣玩那個.....
也還沒交收~不過...在當場捉左雷+火鳥算是收獲嗎www
原來畫鳳凰的是奧得=]
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

引用:
原帖由 Theta 於 2009-11-15 21:44 發表

咒力全開王道
我兩隻都沒有練努力
你呢~?
引用:
原帖由 Skarmory 於 2009-11-16 08:02 發表
感想......雖然仍未有勇氣玩那個.....
也還沒交收~不過...在當場捉左雷+火鳥算是收獲嗎www
原來畫鳳凰的是奧得=]
教我畫的是 大晴天 老師~

原來看吉永家的是你=]

我說
想不到我基deck可以磨左副藍龍deck咁長時間~~

引用:
原帖由 Tamakochi 於 2009-11-15 23:51 發表
唯一感想:早知係咁就砌返副三湖出黎啦
千錯萬錯都係我錯
鬼叫副3魚係我ge

話說果10盤次次都係拎(4~)6prize先贏

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 奧得 於 2009-11-16 08:51 發表

我兩隻都沒有練努力
你呢~?
我的圖圖犬都是沒練努力的
這回你就給我自high吧

引用:
原帖由 Theta 於 2009-11-16 16:22 發表

我的圖圖犬都是沒練努力的
這回你就給我自high吧
才不理會你圖圖呢
我問的是柱王~
我連那2隻性格也沒有選XDDD
反正每次對欺空10成有9成是敗的~

今次比賽拎左冠軍...
不過呢.....95%的命中是不可靠!!!!!!!!
兩場4-5次雙方合共miss掉.....正証rp問題...太可惡
之後送果d野都幾令
之後pbr...最令我無奈....等左咁耐終於比我入到
最後居然要同Tomy打(佢好似勁左好多)
不過最尾果場明明到我打.....點知要收機囧囧

企鵝deck
全輸
d運落曬抽卡度

比賽拎第二 -__,-
同fung打5次藍4次的路過..
同fung打永遠都最有樂趣~

下次有無人會再帶公仔出來行街??

引用:
原帖由 tamama 於 16/11/2009 19:20 發表
下次有無人會再帶公仔出來行街??
我一定會....

唯一感想:
只有3人明顯地知我係邊個
太好了!!!
(p.s.有人要同我trade唔知我係邊個 , 我有黎架!!)

引用:
原帖由 knight13 於 2009-11-16 21:00 發表
唯一感想:
只有3人明顯地知我係邊個
太好了!!!
(p.s.有人要同我trade唔知我係邊個 , 我有黎架!!)
在說我嗎?
睇翻短訊息先記起要trade www

仲有另一個
.....

引用:
原帖由 timothy 於 2009-11-16 21:04 發表

在說我嗎?
睇翻短訊息先記起要trade www
好啦,
掟你入卡片買賣區犯規投訴站先 XD

話說平日trade卡都係人地唔黎搵我就冇左回事.......

引用:
原帖由 Fung 於 2009-11-16 18:34 發表
今次比賽拎左冠軍...
不過呢.....95%的命中是不可靠!!!!!!!!
兩場4-5次雙方合共miss掉.....正証rp問題...太可惡
之後送果d野都幾令
之後pbr...最令我無奈....等左咁耐終於比我入到
最後居然要同Tomy打(佢好似勁左好 ...
我說
你那60%害怕還不都是用rp......

你之所以miss掉全因為你下下60%害怕www

最值得回顧都係嗰句:

你又輸左比個廁所.

行街?即係點﹖總之我次次都會拎雪米公仔架..

[http://f.imagehost.org/0307/shaymin.jpg]
[http://i.imagehost.org/0962/7906ec66bb5ebf02.jpg]

比我知第2幅係邊個畫嘅,我肯定即係發癲!!!

發新話題