發新話題

[HKPMA活動] [食飽]秋季大旅行2009

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2009-12-5 01:52 發表

到底會有幾多勇者的deck可以完整無缺地帶走呢wwwwwwwww
火燒,水淹,埋葬(?),可能還有大風吹
仲可能會變成燒烤口味

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-12-5 00:30 發表
到底會有幾多勇者會帶deck去打呢wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
我呢D縮骨的人頂多都係帶副UNO/紙牌大富翁去玩

雖然我兩樣都無     

是日感想
好多芝士腸

這天很BBQ,
另:跟鈴鳳+鄭玩大老二玩得很歡樂,
立絕對是鳳的剋星wwwww
灌水的閃到一邊去吧!

引用:
原帖由 nagi 於 5/12/2009 20:07 發表
是日感想
好多芝士腸
+1
比大家睇下我影的相~芝士腸

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
今日BBQ我的特點係 ~ 一燒就碰到炭,某N一定好清楚(見住我下下碰炭係咁笑)

引用:
原帖由 rozuueru 於 2009-12-5 20:15 發表
這天很BBQ,
另:跟鈴鳳+鄭玩大老二玩得很歡樂,
立絕對是鳳的剋星wwwww
啤牌是好物
JKM是龜XD

感想:
某人遲到!XD
是日食左超過廿條/粒腸+丸,飲左4罐野
某wing好識得浪費食物,完全都唔諗下其他人會唔會食(笑)
整個bbq過程實在太和諧,下次真係要埋屍
おいしいみず(拖)

無獎問答遊戲:拎住枝野果個係邊個?
今年吉祥物(?)

おまけ:

(逃)

Burning heart 煌く赤き炎よ
闇の帳を裂き燃え上がれ
君に届けよ Odyssey
Linghting heart 貫く白き誇りよ
満ちる光の海何処までも
征くは果て無き銀河

引用:
原帖由 黑色齒輪 於 5/12/2009 21:23 發表
感想:
某人遲到!XD
是日食左超過廿條/粒腸+丸,飲左4罐野
某wing好識得浪費食物,完全都唔諗下其他人會唔會食(笑)
整個bbq過程實在太和諧,下次真係要埋屍
好味的水(拖)
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hph ...
冇,有人叫我用綿花糖搞大個火...

引用:
原帖由 wing@謙 於 2009-12-5 21:32 發表

冇,有人叫我用綿花糖搞大個火...
其實用個腦諗下都知棉花糖燒得唔耐啦...
仲有你唔止落過一次(笑)
闇の帳を裂き燃え上がれ
満ちる光の海何処までも
征くは果て無き銀河

原來有人落過沙灘

我以為真係有個3隻草泥馬

回復 110# nagi 的帖子

你認為真係會有3隻真的草泥馬出現咩?(逃走)

今日有冇勇者打deck?
2011世界大會努力!

回復 109# 黑色齒輪 的帖子

本企鵝玩過2-3次

回復 111# 小離子 的帖子

我指好奇怪,可以合體個3隻

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 5/12/2009 21:43 發表
今日有冇勇者打deck?
有波波球,Pika等人(只記得2個)

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-12-5 21:44 發表
本企鵝玩過2-3次
下次你要玩既話唔該你買定/帶定多一包棉花糖
闇の帳を裂き燃え上がれ
満ちる光の海何処までも
征くは果て無き銀河

引用:
原帖由 黑色齒輪 於 5/12/2009 21:49 發表

下次你要玩既話唔該你買定/帶定多一包棉花糖
帶士多啤梨味!

回復 115# wing@謙 的帖子

阿鄭同鈴凰(誤

引用:
原帖由 Empoleon 於 5/12/2009 21:53 發表
阿鄭同鈴凰(誤
波波球都有!
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30357774&id=1491391254

http://www.facebook.com/photo.ph ... 5&id=1491391254
你點可以咁做架
竟然露左boss出黎

發新話題