發新話題

[官方活動] [完結]2010年 寵物小精靈世界賽 香港區 城市大賽

引用:
原帖由 Tamakochi 於 2009-12-7 02:18 發表
響依家呢個充滿Judge、handsome同copycat的環境下,

我實在係難以想像啥米蜻蜓如何生存
呢個比賽係唔會有judge呢張卡

如用者會見到Judge的裡用途

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-12-7 09:11 發表

呢個比賽係唔會有judge呢張卡

如用者會見到Judge的裡用途
(彈出)係咪有人叫我?

引用:
原帖由 Nazrin 於 7/12/2009 15:28 發表

(彈出)係咪有人叫我?
我有問題!
唔知今次有冇master(某william4440)落去senior?

引用:
原帖由 wing@謙 於 2009-12-7 18:09 發表

我有問題!
唔知今次有冇master(某william4440)落去senior?
你在這種日期問這種問題令人覺得你很討厭。

引用:
原帖由 Nazrin 於 7/12/2009 18:25 發表

你在這種日期問這種問題令人覺得你很討厭。
注意:現實上的我同網絡上的我係不同的...

引用:
原帖由 wing@謙 於 2009-12-7 18:41 發表

注意:現實上的我同網絡上的我係不同的...
對不起我看不出有甚麼不同(認真)

引用:
原帖由 Nazrin 於 7/12/2009 18:48 發表

對不起我看不出有甚麼不同(認真)
你看不出係正常的

引用:
原帖由 wing@謙 於 2009-12-7 18:52 發表

你看不出係正常的
既然看不出是正常的話,
不就是因為 兩者根本冇分別......
不要跟我說是因為你隱藏得太好..........

用得"某"字就唔好開全名啦.......

另外,點解甘多人收 Mr Mime 嘅,
我明明想用鯉魚龍........
可惡的阿鄭

引用:
原帖由 william4440 於 2009-12-7 19:34 發表
另外,點解甘多人收 Mr Mime 嘅,
我明明想用鯉魚龍........
可惡的阿鄭 ...
歡迎使用flygon lock
skip gengar的剋星w

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-12-7 19:45 發表

歡迎使用flygon lock
skip gengar的剋星w
................
明知我放晒d flygon.............

唔制呀, 我要用班班
等等, 何來10張英文基惡 ........orz

回復 67# wing@謙 的帖子

看得出來應該都是不正常的

引用:
原帖由 william4440 於 2009-12-7 19:47 發表

等等, 何來10張英文基惡  
買基deck
做數做到死w
已經變成了口嫌體正直了wwww

突然覺得很有趣

回復 72# 暴走乂志哥 的帖子

如果基deck 係有兩隻班班都可以諗下,
不過一隻就唔啦

好啦,
繼續鯉魚龍,
大家落Mr. Mime 啦
唔係skip 鬼就得啦

希望唔好之後搞leauge
我要5點半~6點到閃人
===========================
JKM畀我一個組耿鬼deck  o既機會
但係點組好呢?
定係番副化石deck好呢?
(放心,我唔會玩skip genger )

嘩!blue你原來拎隻耿鬼尼打比賽 (嘿嘿,咁我賣唔賣俾你好呢...)

不過我都冇英文卡....嗚....

果日我應該去機聚度打藍藍嫁la...
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-12-13 18:52 發表

(放心,我唔會玩skip genger ) ...
話說這個真係我捉蟲

本以為冇人用
但最近都見到幾副

搞到諗緊用唔用sp.....

引用:
原帖由 JKM 於 2009-12-13 20:06 發表
嘩!blue你原來拎隻耿鬼尼打比賽 (嘿嘿,咁我賣唔賣俾你好呢...)

不過我都冇英文卡....嗚....

果日我應該去機聚度打藍藍嫁la...
用耿鬼的機會嘛...是1/4

A)女王騎士(此人的GG deck大家都應該厭了吧 )
B)啥米varient
C)耿鬼varient
D)化石deck

估中冇獎
引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-12-13 20:13 發表

話說這個真係我捉蟲

本以為冇人用
但最近都見到幾副

搞到諗緊用唔用sp.....
唔用原因係我唔識用+唔夠可以skip出黎o既野

用 skip 鬼唔係問題 ,
落Mr. Mime 先係問題  

明明鯉魚龍就係一副又平又穩嘅野, ( 唔落雷獅GL Lv X 都可以 )
但就係冇人用..........

引用:
原帖由 william4440 於 2009-12-13 22:11 發表
用 skip 鬼唔係問題 ,
落Mr. Mime 先係問題  

明明鯉魚龍就係一副又平又穩嘅野, ( 唔落雷獅GL Lv X 都可以 )
但就係冇人用..........
我唔信你副鯉龍deck可以同我副化石deck鬥平www
土偶黃魚都唔用

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-12-13 22:54 發表

我唔信你副鯉龍deck可以同我副化石deck鬥平www
土偶黃魚都唔用
錢的戰爭(就尼電視播,睇出post既時間)

李魚龍deck win係正常 石化deck 輸都係正常 因為錢?
不過如果俾石化deck win到李魚龍deck... 咁e個係咩問題...
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

發新話題