發新話題

[HKPMA活動] [また阿鄭か]HKPMA (電玩) 冬季聯賽200⑨ [心金/魂銀only event]

引用:
原帖由 lipuifai 於 2010-1-17 17:04 發表

我都係,連nds都收左
我不嬲(除左長假)都唔可以郁我部nds
Resurrected

仍然沒空練隊,
在家中邊搖walker邊做功課的路過,
[腦內補完]大家一定也是邊搖機邊打機吧[/腦內補完]
Q!!!

唉 8強輸左

今日我同波波球ge亂入
結果真係好爆w

8強火team(定晴team?)果場很難打
成team2隻怕火+隻半怕火
真係多謝某位承讓

記錄:50-16768-66308

有人知我今天出現了嗎www
(<ゝω・)綺羅星!
淚拭の翼
機戰後宮名單:
神魂的ルウ  蒼穹的翔子  大空魔龍的ルル   槍劍的プリシラ  ZI的ミィ, コトナ 第3次的イルイ  impact的アルフィミィ  OG的シャイン , ラトゥーニ  機戰Z的セツコ 機戰學園全女角w

本人在8強敗陣了

引用:
原帖由 CYPHER 於 2010-1-17 20:54 發表
有人知我今天出現了嗎www
我知道你有隻物攻很強既蜂后wwww
=================別理上面==================
是日感想:
冠軍賽好好睇
wii既鋼蟹好好玩
今日太多人,唔可以專心睇書
做數做到死w
已經變成了口嫌體正直了wwww

突然覺得很有趣

不限制地龍沙河而限制班班...
uber許可的話應該有很多螳螂吧?

今天失態了....8強之前輸了

引用:
原帖由 楓葉 於 2010-1-17 22:07 發表
不限制地龍沙河而限制班班...
根據紀錄
全場只有1個player 有用沙河馬, 0隻班班

上一次雙料冠軍的誕生是多久之前的事了?
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

我可以黎到的機會近乎0
我想睇比賽,有冇錄像

引用:
(20:08) 友人甲: 鄭第1 波波球第2 有個叫"???"第4
(20:08) -  Elvis: 咦你今日玩卡?
(20:08) 友人甲: 機呀
好意外
Q!!!

只有冠軍戰有錄影

下次我絕對要出奇隊

引用:
原帖由 立立 於 2010-1-17 23:01 發表
上一次雙料冠軍的誕生是多久之前的事了?
這次還附送一隻雙料亞軍wwwwwwwwwwww

打機殘路過~wwwwwwwww
這邊氣氛好多了
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

引用:
原帖由 楓葉 於 2010-1-17 22:07 發表
一隻都冇見過@@

反而好多雷鳥._.
次次用亞空間都冇一次會心只係打到1/5hp sosad

今次覺得毒蛙同雙尾係最大功神w

記錄:50-16768-66308

卡又係 機又係
第1 2名呢...
車~第2姐係第1!!!

螺旋球有點無效化了,多人佳仔速專隻野好快,不過水唔怕鋼...另外雷鳥又係...
不過古唔到隻冰豬咁強

rp真係有點強,好似有3個見證住最關鍵既一野
最好玩都係最尾果場呢~

另外多謝pika呢~

獎品~
首先係3主角~

之後係次3主角~

之後係金 銀鳥~

尼一張大合照~

貼左之後發覺...張圖太大...

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

d KEYWING好可愛啊(大心)thx
本命永遠是盔甲鳥-----甲甲

發新話題