51 123
發新話題

[完結]HKPMA 5月份聚會檢討區

[完結]HKPMA 5月份聚會檢討區

日期:2009年5月24日(星期日)
時間:11:00~19:00
地點:香港城市大學教學樓Y4701/Y4702室

------------電玩--------------
時間:12:00~19:00
地點:城市大學教學樓Y-4702
收費:$5
活動內容:比賽及自由對戰
比賽規則:視人數而定

------POKEMON CARD GAME-------
活動:世界賽香港區選拔賽賽前熱身聚會
地點:城市大學教學樓Y-4701
時間:11:00~19:00
收費:$5
活動內容:比賽及自由對戰
比賽賽制:視人數而定
比賽規則:請參考世界賽香港區選拔賽
------------------------------
備註:
請勿早於工作人員進入場地,以免發生意外
場地內切勿飲食(工作人員除外),保持場地整潔
請自行保管財物,任何遺失損壞HKPMA恕不負責

繼續搵人試主流deck對決吧

實則我都唔知請唔請到假www
不過點都會過來(只係唔知幾點過來姐-.-""")

記錄:50-16768-66308

我呢,會借deck 打的 wwww
and 出一副新deck 玩下...

我整左2副公式variation
睇下黎唔黎到XD

唔...
唔俾用pt3嘛
攞副有點攪gag嘅deck黎先

我要黎!  ( 舉手

應該唔使我砌副怪鬼出嚟借你地玩啦可?

勸打世賽嘅人卡聚出現一吓好啲,有你地著數

以我在白金pokemon的實力,
恐怕冇機會泥
潜水中......

自由對戰可以用日文最新set

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-5-21 00:48 發表
應該唔使我砌副怪鬼出嚟借你地玩啦可?

呢D野自己砌la
砌出來咪多人抄...

或者試下鯊魚C+雷獅GL對カイゲン lor

記錄:50-16768-66308

白金爆了save(淚目(邪道報應??)
所以來的話還是主要試一試副新deck好了
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

2點幾先過到黎tim sosad
想練下女王系VSカイゲン

24號唔得閒=3=
想黎不過黎唔到

來不了原來..世界賽無緣
你還是回火星吧!

唔得閒
不過會56點來

呀...
今次真係好遲先公告...(我知城大要考試...)

我諗今次機聚應該會幾少人下...因為要考試
我地e d考試都打機既人先會去~
仲會去既人還有考完會考果d....(應該...

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

電玩比賽怎麼樣 ?

我想請問到時CARD GAME既參賽者洗唔洗帶翻譯去...?

引用:
原帖由 Zero 於 2009-5-23 19:40 發表
我想請問到時CARD GAME既參賽者洗唔洗帶翻譯去...?
唔洗

回復 19# timothy 的帖子

咁洗唔洗帶deck list-_-?

51 123
發新話題