29 12
發新話題

[官方活動] 第三季聯盟賽(LEAGUE)正式展開

第三季聯盟賽(LEAGUE)正式展開

第三季 (Season 3): Cynthia

日期:2009年12月22日至2010年1月

地點:不明

收費:每次參加$25

獎品:

Milotic Champion (Platinum—Supreme Victors, 35/147)
Claydol (Diamond & Pearl—Great Encounters, 15/106)

追加比賽:

日期:2010年1月10日

地點:城市大學 多用途活動室D

開始時間:緊接 HKPMA 冬季聯賽初賽後

黎唔到啦
希望遲D又有啦

如果尼唔到仲有無第3季league?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

其實揾日group到最少8-10人去就搞得成吧...
有錢賺代理點會唔賺
2011世界大會努力!

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-1-12 21:40 發表
其實揾日group到最少8-10人去就搞得成吧...
有錢賺代理點會唔賺
好似重要有一位 Professor 做 judge.

引用:
原帖由 Raven 於 2010-1-12 21:42 發表

好似重要有一位 Professor 做 judge.
信我,prof.唔係一個問題
(此人會做野了XD)

記錄:50-16768-66308

其實如果大家真心支持league就要盡量每一次都去參加
而唔係有好野就支持,冇好野就采你有味
代理亦冇可能係有好野送果季先申請搞league

引用:
原帖由 Knuckle 於 2010-1-13 12:12 發表
冇計
今年好似好多AL同CE生

考完試即刻group人先 ,
橫掂我334第一屆白老鼠,下個星期就考完

引用:
原帖由 knight13 於 2010-1-13 10:23 PM 發表
考完試即刻group人先 ,
橫掂我334第一屆白老鼠,下個星期就考完
下星期都考完試的無聊人路過 wwwwwwwwww
你還是回火星吧!

引用:
原帖由 阿鄭 於 2010-1-12 21:45 發表

信我,prof.唔係一個問題
(此人會做野了XD)
你終於肯做了

原來派完土偶派ハマナ,too bad

追加比賽:

日期:2010年1月17日

地點:城市大學 多用途活動室D 4702 室

舉行季度:第三及第四季

開始時間:緊接 HKPMA VIEDO GAME冬季聯賽初賽後

收費:參加其中一季者HKD$25,參加兩季者 HKD$50

1月10日?

我1620係北角補完習
1710過到黎應該仲有掛?

踩場踩到去機聚=w=

引用:
原帖由 Knuckle 於 2010-1-13 12:12 發表
香港人係咁架啦
一罐汽水坐卡舖成日又唔係未見/試過

其實遲d去會唔會冇晒某d卡?

搶土偶大作戰------開始
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

29 12
發新話題