發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME HeartGold & SoulSilver Prerelease( 售前紀念賽 )

我好期待有人見報

呀呀呀!
諗住個比賽兩點半完
點知四點都仲向小西灣 =-=

睇翻poke beach
一盒4-5隻great!?
好想知你地玩成點添 ._.

好了
我中D great
DCE又得一粒
好伏

引用:
原帖由 Arcueid 於 2010-1-31 10:40 發表
我好期待有人見報
因咩事搞到見報?!

1. Legend周街飛
2. Great周街跑
3. 石板周街跌
4. head judge很不愉快事件x2,真係有笨蛋走去做啲DQ都嫌罰得細嘅嘢

打league時黃容根亂入

差3張卡齊set...

1. 4/123 九尾
2. 7/123 鯉魚龍
3. 26/123 大菊花

感謝今日各位的努力幫助 : D
( 銀包噴血中....

是日感想: 笑到抽根wwwwwwwwwwwwwwwww

1.俾大家望到我3turn俾人koed
2.今日開pack好伏,得菊花
3.事後同p頭k尾搞亂果pack wwwwwwwwwwwwww
4.根的戰爭wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

記錄:50-16768-66308

是日感想:
贏了比賽輸了獎品……OTL
第一次覺得英文可能抵爆過日文

是日感想:
點解英文版的league 會分開二段出,好救命!!
double energy 一盒得一張.......
英文版的 Great 好像多過日版  5:4 ???

回復 50# tamama 的帖子

我係雷en果組
dce 最少見到2張
great 6張
league 2張

我坐你側邊,但唔見有2粒 double energy ?? 1個小朋友拿了,另1粒誰拿了??
great 出左 火暴, 電羊, 蛋, 菊草 , 冬凡 ,還有什麼???
league 我拿了 利基亞 下半身(同人換了鳳凰下半身) ,  沼王 中左 鳳凰 上半身!

感想?

好懷疑自己果檯盒咭偏伏,一係就我自己伏左
一張DCE都見唔到、一張PM通信都見唔到、開出黎D咭種類好散
swiss都輸伏

開中色遺鯉魚龍、冬凡Great、(玩完另外兩包)大鱷Great同石板
好彩可以放石板同色遺鯉魚龍補貼下個參加費wwwwwwwwwwww

LEGEND分開抽中咁嘔心啊
不過全場有幾多張...

引用:
原帖由 tamama 於 2010-1-31 23:27 發表
我坐你側邊,但唔見有2粒 double energy ?? 1個小朋友拿了,另1粒誰拿了??
great 出左 火暴, 電羊, 蛋, 菊草 , 冬凡 ,還有什麼???
league 我拿了 利基亞 下半身(同人換了鳳凰下半身) ,  沼王 中左 鳳凰 上半身! ...
火暴出左兩隻
仲有一張係我手
引用:
原帖由 Tamakochi 於 2010-1-31 23:28 發表
感想?

好懷疑自己果檯盒咭偏伏,一係就我自己伏左
一張DCE都見唔到、一張PM通信都見唔到、開出黎D咭種類好散
完全抽唔到sup.同trainer
全部都係傳過黎
結果拎得4張

我 total 拿了 sup+trainer 大約 12-13 張 左右,1盒6張 great 唔怪得那麼平!!
你都唔差啊,都有火暴同蛋great ! 最慘個個都搶電羊.......

回復 56# tamama 的帖子

我得一隻蛋great

個小朋友中左火暴同電羊??

引用:
原帖由 tamama 於 2010-1-31 23:53 發表
個小朋友中左火暴同電羊??
雷en果台好似開左2隻火暴great

是日感想:
40cards deck 冇sup.用已經好難玩
pre-re完場後果2包 中左legend  (即刻放左)ww
league 黃根之亂 同 容根無雙
食飯團既"根之大戰"

引用:
原帖由 m4a1sp 於 1/2/2010 02:05 發表

雷en果台好似開左2隻火暴great

是日感想:
40cards deck 冇sup.用已經好難玩
pre-re完場後果2包 中左legend  (即刻放左)ww
league 黃根之亂 同 容根無雙
食飯團既"根之大戰" ...
搞到大家抽晒"根"...

睇完pre re
覺得英文一盒唔會差得過日文

發新話題