發新話題

[已發售]Pokemon Black / White消息區[歡迎繼續討論]

本主題由 celluloid 於 2010-11-2 14:30 關閉

回復 100# 小離子 的帖子

存在感~ 0的大狼犬看來出人頭地了
訓練員只是傀儡師
以稱為精靈球的契約
操控寵物小精靈

希望大部份uu可以強化
尼個正負極合體

引用:
原帖由 alvin 於 2010-2-8 18:59 發表
希望大部份uu可以強化
尼個正負極合體
咁尼多系列同螢火蟲系列都要合體先得...
拉帝兄妹...?有都唔合..亞斯可愛咁多
個個合體咁點雙打...

其實我覺得路卡像某 妖狐獸

點解....我收到呢個消息既時候唔單止冇驚喜, 反而係驚惶失措呢...?

...唔通....我冇法接受超過493隻Pokemon的事實...?
定話....我怕我接受唔到新PM...?
定話....我怕PM系統轉變太大, 自己無法適應...?
定話....? 我怕紅唇娃冇進化....或者....怕自己接受唔到佢既進化....?

點解.........我既反應係....驚?

引用:
原帖由 Lavandula 於 2010-2-9 00:15 發表

定話....? 我怕紅唇娃冇進化....或者....怕自己接受唔到佢既進化....?
滾動岩:我實在很羨慕你還有得怕這個...(´;ω;`)
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 立立 於 2010-2-9 00:29 發表

滾動岩:我實在很羨慕你還有得怕這個...(´;ω;`)
我想起巴他蝶了... :3
---------------------

完全冇玩過第4代直接玩第5代會唔會好辛苦?

以一代比一代鬼畜的AI來說,應該多少都會wwwwww
女主角被轉學了……

經過no.462-478荼毒後
我已經對新進化的第5代pm絕望了
在流星落下的那個地方
有一顆閃閃發亮的隕石
總有一天,它將會醒來
為世界帶來破滅與願望

只祈求有新屬性
訓練員只是傀儡師
以稱為精靈球的契約
操控寵物小精靈

d晝功仲一代比一代差......

真身?
コンパン量產中
HP SA SD31-----2 AT DF SP31-----1 HP SA SP31-----1
HP DF SP31-----3 HP SD SP31-----2 DF SD SP31-----1
HP AT SP31-----1 SA SD SP31-----1 HP DF SD31-----1
雷鳥狂用影分-->電鬼十萬打中了幾次!
用風沙配合土地神-->地龍沙遁發動www

回復 112# 小離子 的帖子

有點阿Ken的feel

老實說對這東西興趣不大
訓練員只是傀儡師
以稱為精靈球的契約
操控寵物小精靈

我估最新pokemon DS應該是(Z)
重玩pokemon心金

引用:
原帖由 小離子 於 2010-2-9 22:12 發表
gp_oAbNZGy0
真身?
應該不是
這明顯是路卡進化了
在流星落下的那個地方
有一顆閃閃發亮的隕石
總有一天,它將會醒來
為世界帶來破滅與願望

在某serebii有相睇

係真嘅話大狼犬進化絕望了嗎

Edit:   Remember, this is possible to be a fake.

信不信由你

訓練員只是傀儡師
以稱為精靈球的契約
操控寵物小精靈

但感覺都係假假地
コンパン量產中
HP SA SD31-----2 AT DF SP31-----1 HP SA SP31-----1
HP DF SP31-----3 HP SD SP31-----2 DF SD SP31-----1
HP AT SP31-----1 SA SD SP31-----1 HP DF SD31-----1

黑白FC見個人資料

引用:
原帖由 elvis 於 2010-2-10 19:21 發表
http://pokebeach.com/2010/02/fan-art-of-the-5th-generation-silhouetted-pokemon
外國人改圖真強w
請個不就被破滅兄講過了
コンパン量產中

引用:
原帖由 EliteTrainer 於 2010-2-10 19:06 發表
在某serebii有相睇

係真嘅話大狼犬進化絕望了嗎

Edit:   Remember, this is possible to be a fake.

信不信由你

至少可以假定不是大狼犬進化了
\キャーサナエサーン/ \キャーサナエサーン/ \キャーサナエサーン/

發新話題
最近訪問的版塊