發新話題

[HKPMA活動] HKPMA 2月份PCG及Video Game聚會檢討區

引用:
原帖由 EliteTrainer 於 2010-2-3 21:53 發表
我想問機聚定卡聚多人啲啊?
卡聚
多數情況下

反正付一次入場費就可以兩邊跑,沒差吧

改左期之後去唔到

今次可以收齊我要的龜DECK吧...

LV.X~
記住我要收你2張EX頭巾啊~
過份的現實會令世界停滯不前
過份的理想會令社會陷於不安
須從中平衡方能讓人類進步。

金心銀魂不能使用wii(pbr)=0=''
傷心=-=無得用wii環=-=
不過今年我『@小龍@』會『反生』^^重新再環返pm戰鬥^^
會去參加^^
希望可以打入4強喇~哈哈哈

引用:
原帖由 @小龍@ 於 2010-2-7 23:40 發表
金心銀魂不能使用wii(pbr)=0=''
傷心=-=無得用wii環=-=
不過今年我『@小龍@』會『反生』^^重新再環返pm戰鬥^^
會去參加^^
希望可以打入4強喇~哈哈哈
應該可以的話
願這次可以打敗最少一個人

心金魂銀當然可以入PBR
不過由於PBR的設定已經過時
所以Pt起追加形態轉換的精靈都會強制回到基本形態, 也沒有白金玉的存在
催眠術的命中率應該也是DP當初的70%
不過精靈Pt後追加的招式則沒有影響
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 立立 於 2010-2-8 18:09 發表
心金魂銀當然可以入PBR
不過由於PBR的設定已經過時
所以Pt起追加形態轉換的精靈都會強制回到基本形態, 也沒有白金玉的存在
催眠術的命中率應該也是DP當初的70%
不過精靈Pt後追加的招式則沒有影響 ...
???得咩???
我試過係pbr開新save!然後想張個d寵連過去=-=
之後係ds果到有d字=-=大約話只可以鑽珍白金先可以=-=
不過連線打我就無試=-=

引用:
原帖由 @小龍@ 於 2010-2-8 22:58 發表

???得咩???
我試過係pbr開新save!然後想張個d寵連過去=-=
之後係ds果到有d字=-=大約話只可以鑽珍白金先可以=-=
不過連線打我就無試=-=
我自己PBR用緊的SAVE都係金銀傳過去的

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2010-2-8 23:11 發表

我自己PBR用緊的SAVE都係金銀傳過去的
下~=-=我唔得bo=-=我聽日影張相比你睇=-=
睇下點解=-=

等等
你有用新save嗎?
同一個save只會對應上次傳過去的帶

引用:
原帖由 小離子 於 2010-2-8 23:33 發表
等等
你有用新save嗎?
同一個save只會對應上次傳過去的帶
我記得係有用=-=
聽日影比你喇!

得左喇=-=
原來真的係自己唔記得用新save=-=
sor~左住大家=-=

2月nds聚會 比賽
現有幾個選擇
1)2500規
2) double battle full team 禁580或以上
3) 冬聯 復仇戰

大家來表態一下

2500規?係唔係所有pm加埋種值唔過2500? 咁隊中要有6隻?(除一除 416)

加多項,大叔的挑戰狀

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

引用:
原帖由 Deon 於 2010-2-10 02:48 發表
2月nds聚會 比賽
現有幾個選擇
1)2500規
2) double battle full team 禁580或以上
3) 冬聯 復仇戰

大家來表態一下
只想フラットバトル的路過

支持2500規

順問
2500規係sb定db

有冇得跟足日本規?(謎:聽聞你冇打算今次黎喎...
Q!!!

鍾意既亦可以有
4) 獨活
5) 蛋戰
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

發新話題