發新話題

[吐糟?]小霞、小遙、小光,你對她們印象如何?

[吐糟?]小霞、小遙、小光,你對她們印象如何?

小光怪到怪雞咁啦, 我先唔會咁樣著出街
究竟乜野季節?

小遙, 我覺得幾鐘意. 不過造型真係有d怪
其實早育係有可能, 只不過加埋晒d呀叔講既野先變得核突. 本來我覺得冇所謂

小霞...
覺得佢刀子嘴豆腐心, 初時覺得佢好衰格, 但後來發覺唔係.

我認為佢地...
下一位!

樓上說
我認為佢地...好
下一位

小霞:
暴力

小遙:
低b

小光:
怪人
my dream team:                   Cech
               S.Ramos      Terry               Vidic                Evra
                               Xavi        Essein     Kaka
                       Messi            TorrIes            Rooney

引用:
原帖由 路逆斯 於 2009-5-27 18:49 發表
小霞
傲嬌

小遙
自大,H漫女主角

小光
賣萌+內褲無敵論
無論上天下海,上山下山,你也不會看見殺必死。
期待下一位更萌(拖走

小光
我覺得佢個角色好搞笑
成日都比人拖走
大家好,我係Pikacherie!

小霞:印象不太好,因為暴力的關係

小遙:印象一般,不多提

小光:倒是印象不錯,因為很萌的關係
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

小光:發姣既怪人
小霞:好港女
小遙:一般

小光入沙漠應該會有殺必死出現既...
殺・必・死
樓主如果你講動畫既女主角的話好似漏左個叫マリナ的角色哦...(天音:0人氣的角色你還敢說出來嘛...
算了,反正我只對那唯一一個沒有出現在動畫的pm女主角有興趣
無名的女主角...硬要說的話,應該是叫フグリ吧?zD

こんなに好きなのに 今君はどこにいるの?
その仕草 その笑顔が見たい それだけなの
どれほどに想ったら 君は振り向いてくれる?
少しでもその心の中に いたいと願うから・・・

感想:
越新越萌

不過唔知當金銀remake個MARIO出現o係動畫時會發生D咩事

[痴漢mode]
老婆:小霞
女朋友:小遙
鄰居妹妹仔:小光

[/痴漢mode]

引用:
原帖由 鬼鬼鬼 於 28/5/2009 00:41 發表
[痴漢mode]
老婆:小霞
女朋友:小遙
鄰居妹妹仔:小光

[/痴漢mode]
你玩〇ゲー太多了w
灌水的閃到一邊去吧!

小霞是最獨特的,三個女角中她最似男人
小遙同小光就差不多
但我較喜歡小光多一點 (個樣細個D?)

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-5-28 00:38 發表
感想:
越新越萌

不過唔知當金銀remake個MARIO出現o係動畫時會發生D咩事
朋友,你前後矛盾喎

mario不萌嗎?不萌嗎!?

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2009-5-28 00:38 發表
感想:
越新越萌

少年版小智&少女版?? 確認
敬禮!

引用:
原帖由 Arcueid 於 2009-5-28 11:25 發表
クリス…/_\

回正題,
小霞:ツンデレ暴力有什麼問題
小遙:強運(選美只輸過一次)
小光:惡運(好像兩次第二輪都入不到的可憐蟲)
比較喜歡ナナコ那種超元氣的XDDDDDD(應援歌齊唱)

引用:
原帖由 Arcueid 於 2009-5-28 11:25 發表
不萌。
不過過一陣子應該會覺得很萌。

發新話題