發新話題

[吐糟?]小霞、小遙、小光,你對她們印象如何?

小霞:
忽忽地- -

小遙:
傻傻地- -

小光:
廢廢地- -

點解 主角+配角(?) 會係男多女少?

如果女多男少就會變成主角後宮陣=w=
(<ゝω・)綺羅星!
淚拭の翼
機戰後宮名單:
神魂的ルウ  蒼穹的翔子  大空魔龍的ルル   槍劍的プリシラ  ZI的ミィ, コトナ 第3次的イルイ  impact的アルフィミィ  OG的シャイン , ラトゥーニ  機戰Z的セツコ 機戰學園全女角w

引用:
原帖由 CYPHER 於 2009-6-10 17:45 發表
如果女多男少就會變成主角後宮陣=w=
咁DP換左主角 咪...
奇怪的東西出現了...

其實大家覺5覺得PM女角(尤其小遙)的波都特別大
小遙只係10歲,年齡與果度完全5襯

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
有必要換區或我刪帖嗎?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
大家希望改大定改細?

天將降大任于斯人也 必先苦其心志 勞其筋骨 餓其體膚 空乏其身 惡其牌運 製造不調 無銃四位 立直必銃 狂扣pt

引用:
原帖由 PM蛀書蟲 於 2009-7-9 14:44 發表
[正經]因為衣服層次較多[/正經]
=========================
不過女主角 全部都異常地 高
望望 小剛...
再望望 已成年 路人...

引用:
原帖由 日版PM 於 2009-7-9 14:51 發表

[正經]因為衣服層次較多[/正經]
=========================
不過女主角 全部都異常地 高
望望 小剛...
再望望 已成年 路人...
根據遊戲中的比例尺(IN圖鑑)
主角身高1.45M(10歲好矮)
路人平均高佢地1個頭多D
高約=1.70-1.80M
正常

天將降大任于斯人也 必先苦其心志 勞其筋骨 餓其體膚 空乏其身 惡其牌運 製造不調 無銃四位 立直必銃 狂扣pt

引用:
原帖由 PM蛀書蟲 於 2009-7-9 15:01 發表

根據遊戲中的比例尺(IN圖鑑)
主角身高1.45M(10歲好矮)
路人平均高佢地1個頭多D
高約=1.70-1.80M
正常
咁應該係個頭太高

引用:
原帖由 lokthethq 於 2009-7-9 15:34 發表
小光著短裙可能想勾引小智或小剛
係咩?咁你有冇見到D 唔應該見到既野?

望完會生眼挑針...   (廢話...= =)
---------------------------
小霞:有點暴力...不過都還可以接受
小遙:感覺好低B
小光:壞印象,俾上面個d仲衰,由其係衣裝的問題

被人忘記了...

點呢...

都係對小光印象最深刻(可以話係最好啦),因為我睇pm係由dp睇番去舊版,同埋佢係冰空電影嘅女主角lo,所以就真係覺得最好lo(講黎講去,都係雪米萬歲)

小遙都ok,但係小霞就真係唔係幾鍾意啦,可能係因為死人ppstream逼我聽普通話舊版lo

好,我投票:我投雪米(算啦,要choose就小光啦)

小霞是王道w
小遙...其實沒怎麼看過AG沒感覺...
小光嘛...其實除了可愛跟聲優外沒大感覺啦(拖

結論:小霞才是王道

小霞: 佢其實係男人嚟嫁 (輕聲中...)
小遙: 咪咪提早進化?! (驚
小光: 萌之吉祥物???? :call:

引用:
原帖由 2203 於 2009-7-11 22:11 發表
小霞是王道w
小遙...其實沒怎麼看過AG沒感覺...
小光嘛...其實除了可愛跟聲優外沒大感覺啦(拖

結論:小霞才是王道
可愛先係王道(好似雪米咁)

我喜歡小光
小瑤同小霞都冇小光咁靚女
同埋小光d小精靈好可愛

引用:
原帖由 lovepokemon 於 2009-7-20 16:59 發表
我喜歡小光
小瑤同小霞都冇小光咁靚女
同埋小光d小精靈好可愛
兩個論點都好認同...

ダイジョウブ ダイジョウブ

小光平反,雪米平反

係咩?咁你有冇見到D 唔應該見到既野?

報告: 萌戰2009小光成功進入2次預選
成為PM動畫史以來首位能夠突入萌戰2次預選或以後階段的角色

有錯插

發新話題