82 12345
發新話題

[比賽完畢,新增比賽排名附件] PCG 世界賽香港區選拔賽 戰果

[比賽完畢,新增比賽排名附件] PCG 世界賽香港區選拔賽 戰果

比賽結果:http://www.jfltrading.com.hk/WC2009HK.php

Master(1993或之前出生者)參賽人數:36人

姓名

冠軍:Pak Yun Cheng

亞軍:Wai Kit Lam

季軍:Man Kit Fung

=======================================================

決賽(四強戰)

四強戰    決賽  冠軍  決賽    四強戰

=======================================================

*由於Junior組別參賽人數不足,因而Junior及Senior組別在初賽將合併比賽,而決賽將會分開比賽。

Junior(1998或以後出生者)組別(共2人):

姓名      戰勝數

冠軍:Siu Him Ma     2-2

亞軍:Ivor Wong      1-3

Senior(1994、1995、1996或1997出生者)組別(共9人):

姓名      戰勝數

冠軍:Hin Shun Wong   4-0

亞軍:Tsz Wing Chan   3-1

季軍:Kyle Tam      3-1

實時照片

Junior及Senior組別照

太好玩了...今次...下次一定到呀~~

下次有記得call我
今次我都有去XP
中級組亞軍同季軍都有同我打過

Senior 的Master

round1我輪空
自動贏一回合

輸左4次...
呢世都唔用雷超
害我冇en...

某相見到自己抄緊reference.XD

去完之後發覺周街都係超能力/SP deck -V-
用全草狂俾人秒
奇異種子招訓教係唯一可以用嘅技=] (冇en....泣

啊啊啊
乜鄭某贏了嘛...
p頭k尾啊!

極想知比賽過程
引用:
原帖由 古月 於 2009-5-31 21:27 發表
你在說啥?

引用:
原帖由 timothy 於 2009-5-31 22:27 發表
啊啊啊
乜鄭某贏了嘛...
p頭k尾啊!

極想知比賽過程

你在說啥?
在說你,不行嗎

預期一樣,說到尾阿鄭副deck 穩陣好多呢..

我想睇番片就真~

引用:
原帖由 古月 於 2009-5-31 21:27 發表
下次就會係 Master 的 Senior

我要對大針蜂段片~

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-5-31 23:22 發表
我要對大針蜂段片~
好似冇錄

引用:
原帖由 pikapika 於 2009-5-31 23:24 發表

好似冇錄
下!
最精彩果場冇錄 !?

差d唔記得左
JKM 補左reference 未呀!!!!

未reference都出得賽 :@

引用:
原帖由 pikapika 於 2009-5-31 23:24 發表

好似冇錄
........那個dv 用來擺的嗎??........
(激死左)

阿鄭需要接受地獄式特訓

主要是面部表情方面。

的確..四強既話錄到阿鄭手牌係會覺得極度精彩 (本人全程睇住 )
決賽嘛..悶爆了 ..不斷的循環

不過阿鄭係實至名歸..不過表情係有點過於..
你還是回火星吧!

引用:
原帖由 Nazrin 於 2009-6-1 00:13 發表
阿鄭需要接受地獄式特訓

主要是面部表情方面。
也需要體能訓練 和 捱餓訓練吧

82 12345
發新話題