發新話題

[HKPMA活動] [已取消]HKPMA 5月份PCG及Video Game聚會

引用:
原帖由 pikapika 於 2010-4-22 00:38 發表
今次special rule厲害囉....

如果 城大 BOOK 唔到場,
將整個event丟入lost zone XD
這個太厲害了=  =

就算嗰event真係lost zone左我地可以自己搞(?)
2011世界大會努力!

回復 43# pmcvblwk~傑 的帖子

搞redshark大賽

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2010-4-22 00:53 發表
搞redshark大賽
要connect到先得架...
不過Brian可以參加XD

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-4-22 00:53 發表
就算嗰event真係lost zone左我地可以自己搞(?)
在你家?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2010-4-22 18:00 發表

在你家?
話時話p頭k尾屋企世賽前會唔會又開放

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-4-22 18:14 發表

話時話p頭k尾屋企世賽前會唔會又開放
絕對唔會開放(沒誤)
當我屋企是甚麼地方了...
認為我會比上黎嘅人請自己黎揾我

2011世界大會努力!

會所

啥!?
我仲以為係在「p頭k尾」cafe搞ga~(光速閃)
(請自行想像「p頭k尾」代表乜XD)

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 pikapika 於 22/4/2010 19:40 發表
會所
支持PIKA

HKPMA 2010年5月份(Video Game)聚會
日期:2010年5月23日(星期日)
活動:比賽及自由對戰
地點:城市大學教學樓Y4702室
活動時間:12 -7
入場收費:$5 (城大學生若出示學生証,可享免費)

比賽形式:待定

會不會只係比人用心金魂銀架=_= 我得珍珠炸~

引用:
原帖由 CJ002 於 2010-4-25 09:51 發表
HKPMA 2010年5月份(Video Game)聚會
日期:2010年5月23日(星期日)
活動:比賽及自由對戰
地點:城市大學教學樓Y4702室
活動時間:12 -7
入場收費:$5 (城大學生若出示學生証,可享免費)

比賽形式:待定

會不會只係比人用心金魂 ...
比用珍珠 不過可能要場場入wii打姐 ...

話時話 決定左玩咩未

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-4-25 14:56 發表

比用珍珠 不過可能要場場入wii打姐 ...

話時話 決定左玩咩未
不是的 只要雙方全都在50或以下就不用入wii啦~
入wii其實不太好啦,除非你會不停換組合,否則之後比賽可能有人會針對你黎打~
當然,3位跟決賽強烈要求一定入wii打,這兩場不在wii打,大家會沒有了那種"熱誠"~!!!

反正如何我的隊伍也是冇腦冰隊

來啊~火爆獸~再來屈我機啊~~~

火猴?我怕你[消音]XDDDDD
過份的現實會令世界停滯不前
過份的理想會令社會陷於不安
須從中平衡方能讓人類進步。

引用:
原帖由 奧得 於 2010-4-25 16:11 發表
反正如何我的隊伍也是冇腦冰隊

來啊~火爆獸~再來屈我機啊~~~
火猴?我怕你[消音]XDDDDD
聽到你這樣說,令我突然考慮要不要來一次聚會(誤)
我的自作pm小說~
小說更新@4/4(館主特別篇始動)

如果玩單打大家都應該會用攻+速的精靈o.O ?!

今次目標係殺"班"死

引用:
原帖由 愛麗斯公主 於 2010-4-25 15:11 發表

不是的 只要雙方全都在50或以下就不用入wii啦~
入wii其實不太好啦,除非你會不停換組合,否則之後比賽可能有人會針對你黎打~
當然,3位跟決賽強烈要求一定入wii打,這兩場不在wii打,大家會沒有了那種"熱誠"~!!! ...
唔知之前有冇人用美版黎玩過...
因為美版nds(game)好似連唔到去日版wii(game)

引用:
原帖由 花穗 於 2010-4-26 19:41 發表

唔知之前有冇人用美版黎玩過...
因為美版nds(game)好似連唔到去日版wii(game)
你講既情況係正解的

美版ndS既帶不能入日版wii

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

希望有時間的話 會出席

4月時候  已來過 氣氛好好  唔捨得走人

發新話題