發新話題

[官方活動] [完]POKEMON CARD GAME HS Unleashed Prerelease( 售前紀念賽 )

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-4-27 17:42 發表

壞消息:我o個日會拉2個新手過黎

而家新手係唔係唔使預先上官網申請ac?
咩ac??

引用:
原帖由 tamhehe613 於 2010-4-27 19:37 發表

咩ac??
官網
http://www.pokemon.com/us/

多圖多flash注意

上官網開ac好似都要再另外拎pop id

睇番張準考證, 果日可能去得wo~

引用:
原帖由 william4440 於 2010-4-27 23:59 發表
睇番張準考證, 果日可能去得wo~
隔多日就amath

我o既行為好似教壞左上面2位

係咪申請login果個位就得?
無ac唔可以比賽?

回復 46# blue_ellison 的帖子

果兩位唔洗人教都壞架啦
引用:
原帖由 tamhehe613 於 2010-4-28 10:21 發表
係咪申請login果個位就得?
無ac唔可以比賽?
[山埃] 依加好似係參加官方比賽既時候填form先有id (好似係)

話說係學校我個fd 電腦校內全級第一,我第二
唔知咁去一去會唔會搞到公開試包艇呢

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2010-4-28 11:18 發表
果兩位唔洗人教都壞架啦

雲丸就算la
引用:
原帖由 nagi 於 2010-4-16 19:41 發表

咁我洗唔洗大叫"拉出去根"(路過ing
呢個reply真係百搭(茶)

記錄:50-16768-66308

今次非常肯定地會有 PROMO卡 和 卡套~

PROMO卡

卡套

各位一定要來參加呀~

大鑊, 我比個promo 卡套吸引左 =.="

終於可以在pre-release拿到張promo
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 william4440 於 2010-4-28 16:15 發表
大鑊, 我比個promo 卡套吸引左 =.="
不能同意更多

回復 54# m4a1sp 的帖子

更期待英文LL的惡夢卡套

另外今次張promo卡都好正~
Check番個日期, 考完聽日chem之後,
我下一科係5月7號,仲要係英文~(雖然之後個星期一連3科)
我諗應該會去

為班班GR奮鬥~

回復 55# william4440 的帖子

我淨係想要個promo咭套呢
但係又唔想玩pre-re
今set除左海馬之外,其他都冇乜興趣要多幾(十)張

引用:
原帖由 william4440 於 2010-4-28 18:15 發表
更期待英文LL的惡夢卡套

另外今次張promo卡都好正~
Check番個日期, 考完聽日chem之後,
我下一科係5月7號,仲要係英文~(雖然之後個星期一連3科)
我諗應該會去

為班班GR奮鬥~ ...
幫我教新手(指
(死逃~~~~~~~ )

(話說其中一個只係fd o既fd,我到而家都未見過佢個樣(炸)

好了有2個人幫我接小朋友唔要o既GR
(我絕對會叫佢地唔好坐阿鄭隔離

事先聲明,
今次再有人喺全日比賽完結前同人交換draft返嚟嘅卡嘅話,
我絕對唔會留手,第一下就送個DQ出去。

視情況睇吓到底DQ定DQ加沒收所有draft返嚟嘅卡啦...

仲有,唔該所有參賽者自己睇實自己啲財物,
我實在係唔想再聽到有人又唔見嘢。

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-4-28 19:08 發表

我絕對會叫佢地唔好坐阿鄭隔離
明明阿鄭就係一隻好仁慈的生物。

另外雲丸去又令我大失預算!?

記錄:50-16768-66308

嚴重懷疑你究竟預算左d咩 = =?

好啦,我認我係個唔好好溫書嘅壞學生啦~
(其實個日我唔去的話 都唔會溫書嘅啦,到時又係同班fd去打機~)
引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-4-28 19:08 發表

幫我教新手(指
我想說我唔會犯同pk一樣的錯

發新話題