發新話題

[官方活動] [完]POKEMON CARD GAME HS Unleashed Prerelease( 售前紀念賽 )

回復 98# DIGIMON 的帖子

8包有班有熊有糖
計埋promo 咭套 + promo咭
今日收獲>支出

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2010-5-2 20:57 發表
明明都係諗住黎玩擇星賽
肯專心落去擇星收獲更好

(至少好過第四名先 a_a
九尾最後終於能出倒一次加en
海馬weakness,冇計,實出到

引用:
原帖由 wing@謙 於 2010-5-2 21:57 發表
話說,比賽後有L2的美版LIST,$6@1
不要爆出去吧
這是熟人才有的價
最後對住立立憑2張EN贏左

我都超伏
抽左22包先3張great,2張一半legend,一張糖都無
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

Ouch
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

Prerelease:6包中班班GRx1,rare candy x1,2包中叉蝠GR
Prerelease後:8包中班班GRx1,海馬GRx1,Rare Candy x1,用$110收了班班GRx2,用叉蝠GR換了班班GRx1,再用$70收海馬GRx1
total用了$500 海馬GRx2,班班GRx5,rare candy x2

話說今日冠軍戰個場輸無basic,得亞軍.但輸了比賽嬴了獎品,之後派個2包中左斑斑gr,之後亞軍個獎品又中半身!話說有幾人多有雪米?好像很難中!?

落場power任移en果隻?
我有,上手pass比我的

我們雷個組d人好像大部份都是水系?

回復 109# tamama 的帖子

我最多係草系
之後係格

是日名句︰Judge開唔到Judge

但Judge幫人開親都中Judge wwwwwwwwwwww

8包開左三張Legend 零張Great ,但係一孖 Legend 都整唔到出泥,吹漲

Tamama + Blue Alison ban 3 日先~~~~~~

引用:
原帖由 tamama 於 2/5/2010 23:26 發表
話說今日冠軍戰個場輸無basic,得亞軍.但輸了比賽嬴了獎品,之後派個2包中左斑斑gr,之後亞軍個獎品又中半身!話說有幾人多有雪米?好像很難中!?
雪米X1

我替身(?)幫我開咗兩張Legend+一張海馬Great
仲企圖同我鬼隱 有海馬Great同judge嗰pack添 www

點都好,感謝那位替身代我玩

2011世界大會努力!

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 12:49 發表
仲企圖同我鬼隱 有海馬Great同judge嗰pack添 www

你個替身係mtr一開個包judge+海馬great之後,唔知邊個話拎隻熊great同你換左佢XD

回復 115# nagi 的帖子

女王大人做乜踢我出黎

其實你地喺pre-release一完即刻開我兩包,見海馬Great就成包拎走,再買兩包新嘅當係我嗰兩包我都唔知架啦

點都好過比二十五蚊我話同我買走擅自開咗嗰包 www
當然啦新嗰兩包會唔會中兩隻Great就天知道了
2011世界大會努力!

引用:
原帖由 tamama 於 2010-5-2 23:26 發表
雪米*1
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 鬼鬼鬼 於 2010-5-3 02:47 發表
8包開左三張Legend 零張Great ,但係一孖 Legend 都整唔到出泥,吹漲

Tamama + Blue Alison ban 3 日先~~~~~~
咦?Blue Alison?
邊個黎架?好似冇呢個人喎?
引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 12:49 發表

原來你有替身

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-5-3 19:10 發表

咦?Blue Alison?
邊個黎架?好似冇呢個人喎?

原來你有替身
我講過啦,就算人不到,錢同精神都到嘛 www
2011世界大會努力!

發新話題