135 1234567
發新話題

[官方活動] [完]POKEMON CARD GAME HS Unleashed Prerelease( 售前紀念賽 )

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 19:22 發表

我講過啦,就算人不到,錢同精神都到嘛 www
我整左張「p頭k尾的精神」ga XD
不過之後俾雲丸......(下略)

記錄:50-16768-66308

回復 121# 阿鄭 的帖子

講番起都驚
對住佢講野會有反應

邊個對我不敬 !?
來人拉出去斬 !  (爆~)
2011世界大會努力!

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 19:43 發表
邊個對我不敬 !?
來人拉出去斬 !  (爆~)
呢句野係女王大人專用
而且係根唔係斬(拖

引用:
原帖由 blue_ellison 於 2010-5-3 19:47 發表

呢句野係女王大人專用
而且係根唔係斬(拖
我又唔係女王大人點可以用根 www

好了,下次活動冇得再擺我上枱玩了,正式重出江湖
2011世界大會努力!

回復 125# pmcvblwk~傑 的帖子

你黎都可以擺你上枱wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2010-5-3 19:52 發表
你黎都可以擺你上枱wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
至少唔會好似那張甚麼精神咁 任人魚肉

話說那是甚麼東東 ?
2011世界大會努力!

引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 19:57 發表

至少唔會好似那張甚麼精神咁 任人魚肉

話說那是甚麼東東 ?
我都唔知

回復 127# pmcvblwk~傑 的帖子

日文鋼en一細張

是日對話:

謎人物: 係就玩P頭K尾係mxxd嘛
我:佢個人都唔係度
引用:
原帖由 pmcvblwk~傑 於 2010-5-3 19:51 發表

好了,下次活動冇得再擺我上枱玩了,正式重出江湖
呢d係唔係叫送上門XD

有冇人知個精神最後去左邊??

我覺得阿鄭似幫你起個神主牌多d

我仲記得阿鄭拎住張精神對住部電視機
係咁講"睇電視la pxkx"

回復 132# nagi 的帖子

覺得好似d精神病人扲住親人張遺照甘...........
(慘啦, 一次得罰晒兩個 XD)

引用:
原帖由 william4440 於 2010-5-4 00:15 發表
X罰
O罪

雲丸你就快安己不了。

引用:
原帖由 william4440 於 2010-5-4 00:15 發表
佢仲要不定重複咁講先恐怖

135 1234567
發新話題