發新話題

[官方活動] [選拔完結] 2010年 寵物小精靈世界賽 香港區 地區選拔賽!

引用:
原帖由 tamhehe613 於 2010-5-15 13:51 發表
比賽果日生日....有無優待
可以優先對上年冠軍(老吹)

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 tamhehe613 於 2010-5-15 13:51 發表
生日?
全場讓你單腳囉

引用:
原帖由 tamhehe613 於 2010-5-15 01:51 PM 發表
你獲得了一個Judge「絕對認真」check你副deck的機會
這個優待如何?

你還是回火星吧!

引用:
你想要caution定warning?私人送三四五六七個俾你冇問題㗎

引用:
原帖由 wing@謙 於 2010-5-14 21:45 發表

+1,公式DECK的話好難講
當然,有D人用基DECK打,我都可能輸爛手
我同TOMY穩羸,冇可能
我每星2+星4同佢玩,我已絕望
佢穩羸就差唔多,幾乎埸埸6:0抄我 ...
Tomy!!
準備執野去夏威夷喇喂(這也太早了吧

中途可以換deck嗎?
做數做到死w
已經變成了口嫌體正直了wwww

突然覺得很有趣

回復 46# 暴走乂志哥 的帖子

不可以的

引用:
原帖由 Empoleon 於 2010-5-16 16:55 發表

Tomy!!
準備執野去夏威夷喇喂(這也太早了吧
我突然之間好想po pxkx的msn個人訊息(逃)

記錄:50-16768-66308

引用:
原帖由 阿鄭 於 2010-5-17 13:29 發表

我突然之間好想po pxkx的msn個人訊息(逃)
你講一講我即刻去睇
笑左XD

為甚麼亞軍得8包而 季軍和殿軍有9包?

引用:
原帖由 Tomy 於 2010-5-17 23:34 發表
剛好拿季軍和殿軍比亞軍難(誤)

引用:
原帖由 Tomy 於 2010-5-17 23:34 發表
點解我睇到18包

i forgot my POP ID

where can I check it?

上官網login
右上角view profile -> My OP

no
it says 'sign up' and needs my Player ID which I forgot
i played last summer.....anyone help? or do I get a new ID on worlds?

引用:
原帖由 Gobbledydook 於 2010-5-24 12:05 發表
no
it says 'sign up' and needs my Player ID which I forgot
i played last summer.....anyone help? or do I get a new ID on worlds?
Try

http://www.pokemon.com/us/account/login

Click "Forgot your user name?"

no no I know my username
but the OP profile does not show my POP ID

引用:
原帖由 Gobbledydook 於 2010-5-25 11:08 發表
no no I know my username
but the OP profile does not show my POP ID
你是曾經在參加POP比賽時即場開證的嗎?是的話請找出你那張證就可以了

引用:
原帖由 celluloid 於 2010-5-25 16:07 發表

你是曾經在參加POP比賽時即場開證的嗎?是的話請找出你那張證就可以了
no
I registered online
so I do not have the 證

依家先留意到地點
[有講冇做的不負責任mode]我想好似上年咁系城大book2間房呀(!?
唔要悅來 [/有講冇做的不負責任mode]

發新話題