發新話題

[完]HKPMA 6月份聚會

http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=640
有很多可憐的小孩子用不到wi-fi啊
這次的主打內容應該改為收服基拉祈

我白金爆save了
所以這星星與我無關
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

我是來玩 Wii 的 (?)

引用:
原帖由 XXX 於 2009-6-19 17:08 發表
印象中那兒都沒有Wi-Fi可給DS用嘛...
引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2009-6-19 18:31 發表
我白金爆save了
所以這星星與我無關
話說重新打到第一GYM已經可以下載
Q!!!

引用:
原帖由 elvis 於 2009-6-19 21:20 發表

印象中那兒都沒有Wi-Fi可給DS用嘛...
給電腦用的Wi-Fi + 一部手提電腦 + 一個Wi-Fi USB轉接器

假己請 為左玩隻亂戰

好似好好玩咁..."但從未去過= ="來到會係傾計,打機同交流果d?

引用:
原帖由 circleice 於 2009-6-19 23:39 發表
好似好好玩咁..."但從未去過= ="來到會係傾計,打機同交流果d?
機打機 卡打卡
大多數情況:
舉辦單位會舉行比賽,有興趣可以參加
比賽不收費而且有獎

只是PMA舉行的聚會要收番$5入場費
遊戲卡有官方 同 PMA私人 舉辦之分

引用:
原帖由 XXX 於 2009-6-19 17:08 發表
http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=640
有很多可憐的小孩子用不到wi-fi啊
City的Wi-Fi又不是人人能用
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 立立 於 2009-6-20 01:57 發表

City的Wi-Fi又不是人人能用
看地點吧, 例如飯堂

引用:
原帖由 XXX 於 2009-6-20 02:11 發表

看地點吧, 例如飯堂
這樣子嗎?
引用:
------------Pokemon 電玩--------------
日期:2009年6月28日(星期日)
時間:12:00~19:00
地點:城市大學飯堂
收費:免費(伙食費自備)
主打內容:Wi-Fi下載基拉祈
Q!!!

= =雖說我有進過CITY圖書館同SIT堂,但如果到時唔知邊度,可以問邊個= =?

save番落wii mode去打下先~
(卡果邊唔好斬我XD<---JUDGE仍會當的)

記錄:50-16768-66308

在想,無wii手制會唔會好麻煩...
雖然係主打活動但係會唔會好多人爭
夠四個手制嗎...
引用:
原帖由 circleice 於 2009-6-21 01:58 發表
= =雖說我有進過CITY圖書館同SIT堂,但如果到時唔知邊度,可以問邊個= =?
週圍問人

Q!!!

引用:
原帖由 阿鄭 於 2009-6-21 20:54 發表
save番落wii mode去打下先~
(卡果邊唔好斬我XD
那你當義工則住好了

講明呀,我唔做judge㗎

個日個個都唔做judge XD

引用:
原帖由 PokeSoul 於 2009-6-26 15:34 發表
我想去,係咪到時去就得架啦?
仲有我想搵人幫我將燒錄卡d寵傳去隻正版game度,有冇人可以幫幫手?
即係你需要借NDS?

發新話題