發新話題

[HKPMA活動] [完]HKPMA 2010年6月份PCG及Video Game聚會

nds主打活動暫時只收到2個人的 短訊息
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

冠亞預定..

都係諗住過幾日先決定(茶
特別強調一下要用短信息先可以參加啦
Q!!!

引用:
原帖由 Deon 於 2010-6-7 01:11 發表
nds主打活動暫時只收到2個人的 短訊息
咁講有限制招式威力先啦

引用:
原帖由 小離子 於 2010-6-7 17:43 發表

咁講有限制招式威力先啦
工作人員派蛋, 你想有幾高威力
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 立立 於 2010-6-7 20:34 發表

工作人員派蛋, 你想有幾高威力
我懷疑 生出黎既pm分分鐘冇攻擊招式

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-6-7 23:02 發表

我懷疑 生出黎既pm分分鐘冇攻擊招式
故意遺傳曬d無用招==''
10有7隻理魚王?==''

其餘3隻都係小果然?

有興趣參加蛋戰(玩野成份極高)
但都係過埋十一號至算

頭post更新

大家有點杞人憂天了吧 XD?
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

引用:
原帖由 昇爺 於 2010-6-7 23:42 發表
其餘3隻都係小果然?
係就好笑
到時6v6得一隻主角...
其它理魚王=-=''
打到死==''

我只能透露一點...就是每隻蛋都唔會一樣
唔會有重覆精靈的情況
(但假如突然有幾廿人參加,就不能保證什麼了 )

飲藥的問題......

引用:
原帖由 Deon 於 2010-6-8 13:15 發表
我只能透露一點...就是每隻蛋都唔會一樣
唔會有重覆精靈的情況
(但假如突然有幾廿人參加,就不能保證什麼了 )
有海皇子嗎?--"

.....hey why is that egg blue

dream team:

Chimchar
Magikarp
Wynaut
Rattata
Sentret
Bidoof

好想,6隻都係大叔派,那是可以跟貓貓說

我參加呀=v=
派蛋比賽咁正....
仲以為要用自己生果d=v=

名:Fung

忽然諗到一d問題 我想問呢 我地拎到既蛋生出黎之後有冇得同其他參賽者交換 

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-6-12 00:02 發表
忽然諗到一d問題 我想問呢 我地拎到既蛋生出黎之後有冇得同其他參賽者交換 
蛋未孵化之前都可以跟人交換

比賽時使用的精靈的id必須與訓練員id 相同

咁未可以save完
孵左睇下咩尼同人換??

發新話題