發新話題

[HKPMA活動] [完]HKPMA 2010年6月份PCG及Video Game聚會

引用:
原帖由 alvin 於 2010-6-12 16:47 發表
咁未可以save完
孵左睇下咩尼同人換??
你講中我心底話 不過我廢時講

難道大家想工作人員幫你們孵完蛋先還番部機俾你地?
還是需要工作人員加一條規則孵蛋後立即save?

想玩得有樂趣就別做多餘的事
如果這次活動是考驗大家組合一隊強隊,就一開始就不會要大家隨機抽選蛋來孵化
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

工作人員派完蛋就唔好換la...咁樣邊好玩...
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

順水問下姐
邊有咁多人換先得

嗯~......抽到就抽到....
抽完知咩寵之後換既話.....已經有個唔公平既情況...
玩得仲邊會開心~

睇尼我問左d唔應該問既野

引用:
原帖由 alvin 於 2010-6-13 02:09 發表
睇尼我問左d唔應該問既野
點會呢 

首先感謝大家參加nds的比賽
因報名人數眾多,為了當日活動的流暢度
決定修正比賽限額為16人
另設後補名單
當日如有參加者未能準時報到,將由後補頂上
後補選手 將會分發剩下的主角精靈
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

唔汁輸  報左先算

引用:
原帖由 Deon 於 2010-6-13 19:06 發表
首先感謝大家參加nds的比賽
因報名人數眾多,為了當日活動的流暢度
決定修正比賽限額為16人
另設後補名單
當日如有參加者未能準時報到,將由後補頂上
後補選手 將會分發剩下的主角精靈 ...
要蛋既話我有7-8箱~不過唔係幾記得係咩pm lu...
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

唔止蛋既問題,還有當日傳送時間的問題

引用:
原帖由 Deon 於 2010-6-13 23:08 發表
唔止蛋既問題,還有當日傳送時間的問題
傳到手軟

傅送問題,要入2次房先可以傅哂6隻蛋,最大問題。(因為唔可以6隻都係蛋)
大叔要幫手既出聲la~

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

我點解有D想.........過去機o個邊玩1次o既wwwwwww

引用:
原帖由 JKM 於 2010-6-13 23:56 發表
傅送問題,要入2次房先可以傅哂6隻蛋,最大問題。(因為唔可以6隻都係蛋)
大叔要幫手既出聲la~
主角精靈唔可以直接比咩 -.- 都要生出黎 ?

一直都寫著是 1隻主角精靈和 5隻蛋吧
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 JKM 於 2010-6-13 23:56 發表
大叔要幫手既出聲la~
引用:
原帖由 立立 於 2010-6-14 00:31 發表
一直都寫著是 1隻主角精靈和 5隻蛋吧
主角應該係生好左(?)

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-6-14 00:17 發表

主角精靈唔可以直接比咩 -.- 都要生出黎 ?
總有人唔睇頭post

to jkm
你都係黎玩比賽好過啦 XD

引用:
原帖由 Deon 於 2010-6-14 00:43 發表

總有人唔睇頭post

to jkm
你都係黎玩比賽好過啦 XD
你引用我搞到唔睇頭post個個好似我

果日唔知玩卡定玩機好呢,姨?16個人la喎,唔參加la~

你唔夠蛋咪問我拎...(不過我d蛋唔知邊隻打邊隻...)

重點:某人記住提我帶差電器,唔係既話又要下一個月
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

發新話題