發新話題

[HKPMA活動] [圓滿結束]HKPMA 2010年度電玩夏季聯賽 (恭喜 Alvin 成為冠軍)

本主題由 pikapika 於 2010-7-19 13:26 解除置頂
引用:
原帖由 大晴天 於 2010-7-23 02:38 發表

因為得冷凍光和陽光烈焰2招攻技
亞斯的配招是很不足

可是你爆到全場死了
我隻藍魚基本係得惡同自爆打人~
鋼堂攻專~
所以我藍魚殺唔到你隻鬼蟬基本等死~
你鬼蟬mark實左我藍魚的話,就輸緊...佢太薄,一下都未必食得起~

殺左隻鬼蟬,仲唔爆真係驚冇得爆~
爆果turn,隻鋼堂先郁到,先知道子彈打到一半~可惜太遲了~

和果3場,基本上都係有機會嬴,不過為左保險d所以先自爆~
因為搏唔中分分鐘輸番~

引用:
原帖由 花穗 於 2010-7-23 09:14 AM 發表 我隻藍魚基本係得惡同自爆打人~
鋼堂攻專~
所以我藍魚殺唔到你隻鬼蟬基本等死~
你鬼蟬mark實左我藍魚的話,就輸緊...佢太薄,一下都未必食得起~

殺左隻鬼蟬,仲唔爆真係驚冇得爆~
爆果turn,隻鋼堂先郁到,先知道子彈 ...
舊規的話你已經輸了?
發動自爆殺全場而完場者計敗

引用:
原帖由 大晴天 於 2010-7-23 11:50 發表

舊規的話你已經輸了?
自爆真係神物
我有一場本身可以贏人5隻畀人爆一爆贏得3隻

引用:
原帖由 大晴天 於 2010-7-23 11:50 發表

舊規的話你已經輸了?
就係知道改左規先會敢爆~
舊規的話我會搏~
最後果turn咪子彈+報復打哂落隻龍超度~
新規既一齊輸就算~難得破壞到妳係小組既全勝記錄,笑~

次次和都唔係得番最後一步而爆~
而係安全起見和左去就算~
唔洗大家咁痛苦啦~

引用:
原帖由 花穗 於 2010-7-23 12:54 發表

就係知道改左規先會敢爆~
舊規的話我會搏~
最後果turn咪子彈+報復打哂落隻龍超度~
新規既一齊輸就算~難得破壞到妳係小組既全勝記錄,笑~

次次和都唔係得番最後一步而爆~
而係安全起見和左去就算~
唔洗大家咁痛苦啦 ...
話說我竟然唔知原來改左規
早知6隻都裝大爆炸

引用:
原帖由 Deon 於 2010-7-22 00:08 發表
http://hkpokemona.org/forum2/red ... o=lastpost#lastpost
冠戰片已出
歡迎大家重溫
點解我入唔到去
有冇放係YOUTUBE之類的地方><?
我想睇><

引用:
原帖由 LCJ 於 2010-9-4 13:02 發表

點解我入唔到去
有冇放係YOUTUBE之類的地方>
不就都放在 youtube了嗎....
自行到  下面的 網路視頻區 找找吧
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

發新話題