發新話題

[HKPMA活動] [圓滿結束]HKPMA 2010年度電玩夏季聯賽 (恭喜 Alvin 成為冠軍)

本主題由 pikapika 於 2010-7-19 13:26 解除置頂
點解變左生肉紀念賽

引用:
原帖由 小火 於 2010-6-30 20:27 發表
技術問題問一問....
由於要上WII
是否會限制使用雷鬼?
反正都冇禁,
不過如果電鬼轉電器就預左要少一招
Q!!!

有可能黎到參賽/玩R3
但係唔識點黎(港澳碼頭為起點)

引用:
原帖由 elvis 於 2010-6-30 23:52 發表

反正都冇禁,
不過如果電鬼轉電器就預左要少一招
我個TEAM其實冇鬼...
單看規則的確冇BAN鬼~
我有此一問
只係為免比賽途中有什麼誤會...

以我理解...
是否只會在(準)決賽中使用WII?
由於每次都能轉TEAM
那麼是否可以在(準)決賽前用雷鬼?

首先...
觀戰免費
但如果有人想進行比賽以外的活動,將會被邀請去非比賽場地範圍

電鬼以及 pbr 可能出現壞蛋等等精靈傳輸問題
為了讓玩家可以使用自己理想的隊伍
而玩家並沒有後備隊伍時
將會啟動後備方案,而將會改以投影機作比賽實況
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

引用:
原帖由 Deon 於 2010-7-1 23:55 發表
首先...
觀戰免費
但如果有人想進行比賽以外的活動,將會被邀請去非比賽場地範圍

電鬼以及 pbr 可能出現壞蛋等等精靈傳輸問題
為了讓玩家可以使用自己理想的隊伍
而玩家並沒有後備隊伍時
將會啟動後備方案,而將會改 ...
即是不會在(P4907/P4908室)進行活動?
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

PGT好耐冇去過PMA比賽
如果今次PGT全員參賽的話............

話說每1場是否只能用同1隊打?
潜水中......

引用:
原帖由 latios@路幾 於 2010-7-2 15:39 發表
我會多謝你地
引用:
原帖由 Gira 於 2010-7-2 16:05 發表
話說每1場是否只能用同1隊打?
每場對戰後都可以換team
但記得每次打完報分時,提交你變更了的隊伍精靈的全國編號以作記錄
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

引用:
原帖由 latios@路幾 於 2010-7-2 15:39 發表
我也很久沒有跟最高手對戰了,上一次已經係3年前

引用:
原帖由 愛麗斯公主 於 2010-7-2 18:08 發表

我也很久沒有跟最高手對戰了,上一次已經係3年前
最高手好似正係想去觀戰

引用:
原帖由 latios@路幾 於 2010-7-2 18:24 發表

最高手好似正係想去觀戰
就算沒有最高手,但依然有很多高手.
等同於世盃,雖已經無了葡萄牙,英格蘭,法國,意大利;但依然有西班牙,巴西,荷蘭,德國,阿根仲多高手存在

我係新手都好想要參加一下
我想問こころのしずく係咩
仲有 到時點入對戰場(d制點禁)=.=

回復 93# fortexe2 的帖子

こころのしずく Soul Dew 200円 100円 ラティオス或ラティアス裝備特攻及特防 * 1.5

引用:
原帖由 fortexe2 於 2010-7-2 20:43 發表
我係新手都好想要參加一下
我想問こころのしずく係咩
仲有 到時點入對戰場(d制點禁)=.=
所謂禁咩精靈,道具等等.全部都要玩家自律.因這兩樣入場都無得set~
如在對戰中發現對手用多於一隻580-600,道具重複等等,立即跟工作人員說明便可~

引用:
原帖由 愛麗斯公主 於 2010-7-2 18:41 發表

就算沒有最高手,但依然有很多高手.
等同於世盃,雖已經無了葡萄牙,英格蘭,法國,意大利;但依然有西班牙,巴西,荷蘭,德國,阿根仲多高手存在
唔好意思,巴西out左

引用:
原帖由 Deon 於 2010-7-3 00:24 發表

唔好意思,巴西out左
願主祝福巴西回國順利

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2010-7-2 14:27 發表

即是不會在(P4907/P4908室)進行活動?
好奇想問+1

好多pm都過50了
到時對手有金銀就用gs對打   冇金銀就當佢嬴得唔得

引用:
原帖由 Yuen_軒 於 2010-7-3 22:27 發表
好多pm都過50了
到時對手有金銀就用gs對打   冇金銀就當佢嬴得唔得
我用pt同你打咁 

發新話題