發新話題

[HKPMA活動] [圓滿結束]HKPMA 2010年度電玩夏季聯賽 (恭喜 Alvin 成為冠軍)

本主題由 pikapika 於 2010-7-19 13:26 解除置頂
引用:
- 對戰模式: Double battle, 雙方派1-6隻精靈出戰. 等級限制 lv1-50 (以遊戲內顯示計算)
自重
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

(以遊戲內顯示計算)  很玄呢..
到時給你看是50就沒問題了 -v-b

引用:
原帖由 Yuen_軒 於 2010-7-4 12:48 發表
(以遊戲內顯示計算)  很玄呢..
到時給你看是50就沒問題了 -v-b
你都要人肯先得 話哂有D招要50 打後先學到對於某D PM黎講 仲有KAI龍同斑斑呢

玩r3會不會在(P4907/P4908室)進行活動?

順便問問...
伊度有冇人有PW?
我想個日連線
方便收集更多BP~

引用:
原帖由 小火 於 2010-7-4 20:09 發表
順便問問...
伊度有冇人有PW?
我想個日連線
方便收集更多BP~
pokewalker? 我會拎嫁

引用:
原帖由 電波肥鼬 於 2010-7-4 14:55 發表

你都要人肯先得 話哂有D招要50 打後先學到對於某D PM黎講 仲有KAI龍同斑斑呢
你問題ja   人地肯咪得lo -v-b

通常都有好多人帶walker的吧…
問題係有冇人出聲
引用:
原帖由 excalibur123 於 2010-7-4 20:08 發表
玩r3會不會在(P4907/P4908室)進行活動?
自行理解

[23:45:32] <@Deon> http://hkpokemona.org/forum2/viewthread.php?tid=5978&page=6#pid96320 <<我說 elvis
[23:45:37] <@Deon> 你錯link了 ww
[23:46:04] <knuckle> 超錯 xd
初時copy失敗貼錯了實在很不好意思啊www

Q!!!

引用:
原帖由 elvis 於 2010-7-4 23:34 發表
通常都有好多人帶walker的吧…
問題係有冇人出聲

自行理解
近排少左好多禮物!
我d心鱗呀
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

我也只剩一塊了t_t
要到時開DP挖嗎?

係HGSS運動會/碎石/某魚大量出現都可以得到心鱗
何必在DPt挖

我部PW可能有問題,一日起碼要1粒電
正考慮帶唔帶

天將降大任于斯人也 必先苦其心志 勞其筋骨 餓其體膚 空乏其身 惡其牌運 製造不調 無銃四位 立直必銃 狂扣pt

pokewalker?正如學友gum唱:不要問,不要說,一切盡在不言中....
一個剷不了的save真的是"心淡",雖曾經跟pw共同有著"最好時光"......(下刪五百字),最後只能跟pw說"阿門"

引用:
原帖由 小火 於 2010-7-4 20:09 發表
順便問問...
伊度有冇人有PW?
我想個日連線
方便收集更多BP~
平日出黎你又唔叫我帶= =

引用:
比賽規則:  
- 對戰模式: Double battle, 雙方派1-6隻精靈出戰. 等級限制 lv1-50   (以遊戲內顯示計算)
突然想到
這樣的話,
一捉番黎就50lv(三鳥三湖神等)的pm是否不能升>100努力?

引用:
原帖由 Gira 於 2010-7-7 20:38 發表

突然想到
這樣的話,
一捉番黎就50lv(三鳥三湖神等)的pm是否不能升>100努力?
練好努力值後放進電腦
練了的努力值就會自動換算成增加的能力值
http://hk.myblog.yahoo.com/burning-toys<<網上玩具商店,歡迎查閱
我只是路過的熱血笨蛋,給我記好了!

引用:
原帖由 Gira 於 2010-7-7 20:38 發表

突然想到
這樣的話,
可以的...
沒有記錯的話...一般情況下練好努力值...要先級才可以升到你的能力...
不過如果你只要和人交換/放進電腦/回血等等...都會自動變換的...

極不幸的消息
獎品清單 與 實際存貨 發現有誤差
小光 figure 和 1個nds 套慘被鬼隱

會不會有其他獎品補上?
請留意下回分解
( ‿‿ ) < PMA Wifi 戦 もう何も恐くない
戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦戰啦

沒了一個小光figure令冠軍獎品吸引度上升了!(光速逃
Q!!!

沒了一個小光figure令我的參加意欲大減了!

發新話題