發新話題

[HKPMA活動] [立:怪我囉]HKPMA 2010年度PCG夏季聯賽 (十週年超豪華紀念賽)

本主題由 System 於 2010-8-2 05:00 解除限時精華
怪我囉+尖尖尖+扁扁扁

我想試新野就出事,都係拎某人d deck出尼轟炸好過
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

冠︰阿鄭@「立︰怪我囉」
亞︰orz@怪力冬凡
季︰Elton Keung@SP+α
殿︰Tomy@海馬+α

orz lor...
i didn't expect to get 2nd...

"i hoped the SP deck would beat 立立 but...impossible
立立 against everything except Gengar = sure win
立立 against Gengar = .....

If I had known, gengar la...

立連對非dia的sp一向都係優勝d
(dia只限要後攻)
對鬼果d就真係避唔到
只能用黃魚去打而搞到佢唔lock

點解我用立?
鈴鳳: 怪我囉

anyway,
立立連繫呢副野會消失了......

記錄:50-16768-66308

點解我對怪力要咁低能snipe 錯……sigh

看來下次小火龍公仔要戴帽保護個頭先得!

引用:
原帖由 tamama 於 2010-8-2 21:17 發表
連帽都禁扁你wwwwww

引用:
原帖由 tamama 於 2010-8-2 21:17 發表
這是得意的代價 (等價交換(?))
[多謝阿鄭教路]
PM 大毛公仔有一隻入手了
[/多謝阿鄭教路]

引用:
原帖由 Raven 於 2010-8-3 00:28 發表

這是得意的代價 (等價交換(?))
所以我已N年冇拎過我隻1:1火鼠出嚟wwwwwwwww

我係唔係唔應該要拎我D公仔XD(逃)

記錄:50-16768-66308

tc19930815: 咁係你嘅問題,用鯊魚C snipe 90HP 嘅 巨力
阿鄭: 但係都冇咗土偶...都係麻煩

引用:
我隻波加曼個咀呀/.\

下次不如順便搞埋公仔戰啦=](逃

原本整好左我的立DECK,但係冇得玩真可惜

引用:
原帖由 wing@謙 於 2010-8-3 12:03 發表
原本整好左我的立DECK,但係冇得玩真可惜
比你張deck list黎,,我幫你玩

continue...
How to use Machamp/Donphan after Claydol is gone?

引用:
原帖由 Gobbledydook 於 2010-8-3 15:17 發表
continue...
How to use Machamp/Donphan after Claydol is gone?
Just quit playing PCG if you only know to use Claydol

kululu 公仔就免了 ,唔想變成其他公仔大戰........

引用:
原帖由 Gobbledydook 於 2010-8-3 15:17 發表
continue...
Please use the GAIA Procressor to change Claydol to Claydol extreme!(run

この国では, 成長途中の女性のことを少女って呼ぶんだろう
だったら、やがて魔女になる君たちのことは魔法少女と呼ぶべきだろうね

引用:
原帖由 tamama 於 2010-8-3 20:42 發表
kululu 公仔就免了 ,唔想變成其他公仔大戰........
我會搵隻蒙哥拿尼亂入,
我果4隻馬都算係pm嫁呵?
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

引用:
原帖由 tamama 於 3/8/2010 20:42 發表
冇咩可能,我隻初音,鏡音鈴都未拎出呢
呢排仲入左隻摩可那

發新話題