發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME HS Undaunted Pre-release ( 售前紀念賽 )

本主題由 System 於 2010-8-9 05:00 解除限時精華
我屋企得鋼en……
算啦……反正對鋼系pm有愛,抽到黑魯加先算……
咁唯有主要留意鋼系pm。

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-5 23:26 發表
我屋企得鋼en……
算啦……反正對鋼系pm有愛,抽到黑魯加先算……
咁唯有主要留意鋼系pm。
格EN有得借對吧
我會留意多D格 PM的了

放心吧……今次應該重點係草、鋼、惡、超……
格鬥系完全不好看……其實UD是在不同的日文set中抽出黎的說。
大家都大約預計到有咩寵……
今次應該沒有怪力……
呢set沒有怪力=呢set冇勁的格鬥(得天褐有得諗)

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-5 23:35 發表
格鬥系完全不好看……其實UD是在不同的日文set中抽出黎的說。
今次應該沒有怪力……
呢set沒有怪力=呢set冇勁的格鬥(得天褐有得諗) ...
尼SET 無怪力 ......
唔係啊嗎
咁唯有避免鋼惡 卡  = =

注意,有張世賽版既破空係我手上,應該係flygon+電擊魔+磁怪deck既主人
sorry 拎埋你張破空 pm傾幾時俾番你
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

=口="難怪我數少左張……

對某專業路人的感想︰
おのれ、ディケイド!

不太看懂……
是decade的出場白?

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-8 23:35 發表
不太看懂……
是decade的出場白?
你再次唔見卡
好心你小心D喇

=_=受到教訓都係要少左張,又要再出黎……唉。

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-9 01:01 發表
=_=受到教訓都係要少左張,又要再出黎……唉。
8月22/29都有卡GAME 你咪起個陣出去囉

冇打算22日參加,29日就開學,收拾心情去無期途刑。
22日用30deck你仲想去打?死硬,一定死硬。
見到SP,死
見到怪力,死
見到蓋歐卡固拉多LG,死
見到Lost鬼,死
死法太多了……

lost鬼,聽過知道但未打過-_-
係我錯。
不過真係好彩未打過。
不過上面果d load埋load埋都已經唔洗打。

回復 53# lthchung 的帖子

請你留意下可以用嘅卡係Pt-on......
即係你唔會見到SF怪力...

係喎,傻左tim……
不過應該都會見到蓋歐卡固拉多+傳說盒……
呢個已經令人聞風喪膽了……

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-5 23:35 發表
今次應該沒有怪力……
呢set沒有怪力=呢set冇勁的格鬥(得天褐有得諗) ...
靠格鬥既路過

引用:
原帖由 Empoleon 於 2010-8-9 08:27 發表

靠格鬥既路過
我都路過先 
引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-9 01:47 發表
係喎,傻左tim……
不過應該都會見到蓋歐卡固拉多+傳說盒……
呢個已經令人聞風喪膽了……
legend box 我有 = =
上半身佳古我都有 
係冇下半姐 

我夠冇下半啦,其實真係估唔到咁鬼多人用惡,就咁比格鬥x2……
sosad。
我自己果日冇卡用,都係用天蝎+草。3勝2負,冇5負已經比想像中好。
結論: prerelease真係可怕。
平日d唔多用既廢寵都可以大勝……

諗落諗落,用佳古LG好似都幾有學問……
開始行頭好唔著數,好難出招,4張en,比佢有double en,正常都要第3round先出到招。
最好就用傳說盒開出黎,貼埋en基本上一出打得……
落隻叉尾浮鼬黎加快1 round?
……唉……開始有小小心思打,不過都未齊卡……
仲有就開學……唔想心散=-=……中六啦……死亡time啦……
再成日打卡就立埋死亡flag……

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-9 11:09 發表
我夠冇下半啦,其實真係估唔到咁鬼多人用惡,就咁比格鬥x2……
sosad。
我自己果日冇卡用,都係用天蝎+草。3勝2負,冇5負已經比想像中好。
結論: prerelease真係可怕。
平日d唔多用既廢寵都可以大勝……

諗落諗落,用佳古LG好 ...
哈 我最尾輸左比火格DECK同超DECK
我中五未仲死 SBA多羅羅

火伊貝定係蝸牛?
用蝸牛既話,果條友真係牛。
超deck係咩?有爛泥?

中五……在下會考慘敗,中六要發力啦。你又唔係末代,唔洗咁愁丫。

發新話題