72 1234
發新話題

[官方活動] POKEMON CARD GAME HS Undaunted Pre-release ( 售前紀念賽 )

本主題由 System 於 2010-8-9 05:00 解除限時精華
引用:
原帖由 lthchung 於 2010-8-9 11:27 發表
火伊貝定係蝸牛?
用蝸牛既話,果條友真係牛。
超deck係咩?有爛泥?

中五……在下會考慘敗,中六要發力啦。你又唔係末代,唔洗咁愁丫。
火伊貝 = =...
超deck 有爛泥 比佢起後面charge en 搞到我敗得好慘 又唔係好慘既 = = 我起碼都拎到兩張prize

我第4局有個女仔用小刺蛋+鋼系pm。
好想喊,波克基古出左6次招,有5次都係filp中coin,企住比人打呀我。好彩佢冇進到飛機蛋。
好似見到當年既自己,以前我都試過用熱帶龍出呢招屈我朋友。(又係幾乎中哂。)
好彩比我出到蜜蜂果招必殺。如果唔係都唔可以一招打死佢。(波克擋格鬥的說,草系正常冇80攻)我落左女王蜂2-1都出到……o哂嘴。
好彩最後幕下力士進化4張en打死滿血盔甲鳥,又或者花店後上手既密蜂都打到90

有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌

有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌

引用:
原帖由 jasonlam9595 於 2010-8-9 21:47 發表
有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌有冇人係比賽場地地下汁過一隻草依,最近店果張桌 ...
係promo 草伊 定 普通草伊
(算啦 我兩樣都冇汁過)

judge到交返畀代理。

每次叫大家保管好自己啲財物每次都最少三個唔聽,我以後都係講少句廢話會好啲?

回復 65# celluloid 的帖子

我跌諗住汁果陣已經有條友係到汁左,比人偷左保管到?

引用:
原帖由 jasonlam9595 於 2010-8-9 22:02 發表
= =...我唔係好明
你見到人汁 你就應該同佢講
:張卡係我 唔好意思
或者寸d -.- 講
你咩料 做咩拎我隻草伊 (被毆)

有咩理由比人汁左仲唔拎番 = =

回復 67# 電波肥鼬 的帖子

佢已經大大聲咁講沒收,我都要同佢講你咩料 做咩拎我隻草伊

引用:
原帖由 jasonlam9595 於 2010-8-9 22:02 發表
我該笑還是哭?

回復 68# jasonlam9595 的帖子

鈴鳳,張卡有冇得拎返

引用:
原帖由 jasonlam9595 於 2010-8-9 22:10 發表
鈴鳳,張卡有冇得拎返
自己去問代理唔好問我。
張卡唔喺我度我完全唔知你問我做乜。

我好肯定工作人員有大聲問到有冇人跌咗張卡結果冇人應,到而家就有人講「被人偷咗我點保管到」呢啲咁不負責任嘅說話,睇嚟我應該喊。

引用:
原帖由 jasonlam9595 於 2010-8-9 22:08 發表
佢已經大大聲咁講沒收,我都要同佢講你咩料 做咩拎我隻草伊
=.= 你個場面好難想像 Orz 如果有"充分理由!?"我會"據理力爭!?"=_=
引用:
原帖由 celluloid 於 2010-8-9 22:12 發表

自己去問代理唔好問我。
張卡唔喺我度我完全唔知你問我做乜。

我好肯定工作人員有大聲問到有冇人跌咗張卡結果冇人應,到而家就有人講「被人偷咗我點保管到」呢啲咁不負責任嘅說話,睇嚟我應該喊。 ...
(遞) 比張紙巾你啦

72 1234
發新話題