發新話題

[HKPMA活動] [歷史性結束]偽 Pokemon Professor Cup 2010 ![GL橫行]

本主題由 pikapika 於 2010-8-22 20:42 解除置頂
冇左個double battle sosad

擴充包係唔係一定最少有1-2包拎??@@"

新手留名,不敢挑戰

好野住唔到宿舍
唔使入Hall O camp
去到比賽啦wwwwwwwwwww

聽日開始旅行,肯定去唔到。

請問可不可以叫人幫報名?....
因為有事要也許12點多才來到....

一、六張prize;
二、冇擺prize;
三、三張雷獅;
四、三十二張卡;
五、三十一張卡;
六、偉大的球。

引用:
原帖由 celluloid 於 2010-8-22 20:52 發表
一、六張prize;
二、冇擺prize;
三、三張雷獅;
四、三十二張卡;
五、三十一張卡;
六、偉大的球。
破曬大會紀錄

回復 27# celluloid 的帖子

竟然有一半係做你對手時先被發現wwwwwwwwwwwwwwww

Half deck果然有好多野要研究研究...

是日.....點解甘多鯊魚龍架!!!!!!!!!!!!!!!!
月伊很強www

歡樂4打一d都唔歡樂lo......

回復 28# pikapika 的帖子

完全係pma 既史上最重要的歷史事件www

咁多犯錯,想像不能

(逃

引用:
原帖由 m4a1sp 於 2010-8-22 20:54 發表
竟然有一半係做你對手時先被發現wwwwwwwwwwwwwwww
你估我做咁耐judge真係白做㗎咩www

引用:
原帖由 william4440 於 2010-8-22 21:00 發表

是日.....點解甘多鯊魚龍架!!!!!!!!!!!!!!!!
月伊很強www

最歡樂的是tomy對吧

賀是日 m4 升職ww

PK放6prize.....
TOP8 唔識人都唔洗讓人3prize呀wwwww

本來打算搵人打下60deck, 副柱王好好玩架~
MD-on 又要再執下, 冇立2 唔鐘意lo

是日收獲很多
有企鵝x9,,,有不同set(逃

引用:
原帖由 william4440 於 2010-8-22 21:00 發表

月伊很強www

觀戰都唔知幾歡樂

[GL橫行] 唔係指 SP 既 Gym Leader

[多謝阿鄭教路]
PM 大毛公仔有一隻入手了
[/多謝阿鄭教路]

沒來的人很可惜,今天開了唔止$50嘢,開了$100嘢,逃.....

引用:
原帖由 tamama 於 2010-8-22 22:23 發表
沒來的人很可惜,今天開了唔止$50嘢,開了$100嘢,逃.....
黎左又點 無得報名  
(某:1:30先到 抵你死 )
其實我係無錢報名先岩
可惜 睇唔到今日尼場大戰
收完卡就走了

回復 39# 電波肥鼬 的帖子

今天有大戰發生嗎?

發新話題