57 123
發新話題

HKPMA 9月份Pokemon Card Game聚會

本主題由 System 於 2010-9-27 05:00 解除限時置頂
女套唔用得呀可……又要拆套……
買套都有d窮。

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-9-5 13:37 發表
女套唔用得呀可……又要拆套……
買套都有d窮。
所以一開始就應該買純色套

用靚gag大針鋒黎打

究竟仲有幾多人記得咭聚呢?唔知有無人有興趣玩返場黑白3vs3,鬼叫遊戲中少打咩!

我錯, 我以後都唔敢再挑戰阿鄭嘅邪氣........

呢排黑氣太多
連自己的用開的DECK都黑w

不過証明4黃魚的deck都可以黑ga wwwww

其實我第一盤用palkia G DECK都黑w
頭2TURN可以DRAW-->TURN
第3TURN來張黃魚先打到w

之後對其他人都好好draw gaXD
雖然頭TURN一定冇collector

對sp方面
我有信心打dia+鯊魚only,
不過冇信心打雷獅lor sosad

記錄:50-16768-66308

Hello Kitty唔發癲  你當我係老虎

今日嘅事實證明我絕對唔係老虎,而係一隻hello kitty wwwwww
2011世界大會努力!

我想問POP果度寫今日個比賽係Not Premier Rated Match
即係有冇分?

DP-on咪一樣輸俾MD-on!
基於資源問題而只係用得一隻怪力Gr...
雖然都已經夠晒強大 w

不孝事件發生

引用:
其實我第一盤用palkia G DECK都黑w
頭2TURN可以DRAW-->TURN
第3TURN來張黃魚先打到w
一打到就立即追番哂d prize差- -
我真係冇野講 , 係衰自己副deck輸出唔夠高= =

pk響比賽既時候係一隻hello kitty
freeplay就.....

另外想為自己嘅超低能睇錯text+低級錯誤向最尾一場嘅對手再一次致歉
(雖然我唔知佢係邊個)

下次都係乖乖地早d做完d功課 唔洗夜晚晚趕essay搞到第二日去聚會冇乜精神咁款,仲要完咗聚會番去趕埋半完成嘅essay
2011世界大會努力!

是次小資料

1. Total Players: 27
   2. With Pokémon Trainer Club accounts: 19
   3. Junior Division: 1
   4. Senior Division: 4
   5. Masters Division: 22

Type Won Lost Played
Premier Rated 0 0 0
Not Premier Rated 5 0 5
Total 5 0 5

其實係咪遲d會計返d分,變返premier rated?

引用:
原帖由 小奇 於 2010-9-28 16:33 發表
Type Won Lost Played
Premier Rated 0 0 0
Not Premier Rated 5 0 5
Total 5 0 5

其實係咪遲d會計返d分,變返premier rated?
場比賽本身都唔係Premier點計Premier Rated?

引用:
原帖由 celluloid 於 2010-9-28 16:39 發表

場比賽本身都唔係Premier點計Premier Rated?
那這個分就是換不到機票了?
那之前又話個比賽可以幫大家增加POP積分,換機票?

引用:
原帖由 小奇 於 2010-9-28 18:41 發表

那這個分就是換不到機票了?
那之前又話個比賽可以幫大家增加POP積分,換機票?
說的人又不是我,你問我我問誰?

57 123
發新話題