發新話題

SD高達online揮手帖

終於完成卡碧尼...!
已經染成プル機

在其他forum見到的
引用:
今天香港SD GUNDAM嘉年華

拍賣自由x2 正義x2

第1部自由 5400元成交 由1個10歲的小朋友購入(家人在場)
第2部自由 7000元成交 囧
第1部正義 6xxx元成交
第2部正義 5xxx元成交
係港幣,唔係game $...

引用:
原帖由 Knuckle 於 2009-7-4 15:24 發表
在其他forum見到的

班人 買完貴野被人"討論" 真係慘
一年唔買野,實嘔到10000蚊出黎

引用:
原帖由 Knuckle 於 2009-7-4 15:24 發表
在其他forum見到的

《SD高達》打機都可以做善事   

大家有否想過打機都可以做善事!?又有否想過可以優先擁有其他人朝思暮想的機體!

7月1日於鑽石山荷里活廣場1樓明星廣場舉行的《SD高達Online》首個Bandai授權的活動中,「自由高達」及「正義高達」將會首度現身!現場將會有「自由高達」及「正義高達」進行拍賣,而拍賣收益將會全數撥捐香港大學及瑪麗醫院合辦的【兒童危重病基金】,幫忙有需要兒童。

「自由高達」及「正義高達」為S級機體,而香港版《SD高達Online》短期內將不會推出!所以投到機體的善長就會成為擁有第一人!

兒童危重病基金:http://paed.hku.hk/ccdf/introduction_2.html

http://news.hk.9you.com/article/gundam/readnews1.php?artid=1539

都唔等於投標者係因為想做善事而做出這種事
不過人地d錢點用係人地事

http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1767206

唔多批評啦....

正義個兩位人兄 睇樣都好大....

引用:
原帖由 乂涅吉乂 於 2009-7-4 22:13 發表
http://forum5.hkgolden.com/view.aspx?type=BW&message=1767206

唔多批評啦....

正義個兩位人兄 睇樣都好大....
唔係邊有咁多錢

引用:
原帖由 Knuckle 於 2009-7-4 23:09 發表

唔係邊有咁多錢
咁壇主呢?

好老實 有工番 比得起錢好正常......但係 到底值唔值得買? 見人見智啦

家陣仲有家長一齊去投 教壞細路唔識理財

雖然佢地話係慈善  但可能扣除所有費用  可能真係損出去的只有10~20%.....

<< 手殘人一個
港ser:水銀刃
軍階:下士
常用機體:突劍

引用:
原帖由 乂涅吉乂 於 2009-7-5 00:18 發表
好老實 有工番 比得起錢好正常......但係 到底值唔值得買? 見人見智啦

家陣仲有家長一齊去投 教壞細路唔識理財

雖然佢地話係慈善  但可能扣除所有費用  可能真係損出去的只有10~20%..... ...
洗左既錢 先係自己既

好玩嗎?
第我又down翻個黎玩先 w

當係一個對戰game 得閒玩玩是不錯,但別太認真
平衡之類做得不太好,總之不要當是gundam vs
基本上沒有lv 計,機體是有得練強,但一路對戰就會升,而且只得幾個級
大可無視

有冇人想開房pma人對戰+練機
有的講低埋希望開場時間

我都有玩
常用京寶,暴風,閃光

最近發覺強制跳躍是神物

卡碧尼+愛美號用後感~
卡碧尼就是高攻,算是不錯
愛美號~得個快字,必殺竟然是水砲而唔係浮遊亂射= =

引用:
原帖由 yjfoeg 於 2009-7-5 13:00 發表
卡碧尼+愛美號用後感~
卡碧尼就是高攻,算是不錯
愛美號~得個快字,必殺竟然是水砲而唔係浮遊亂射= =
funnel機實在廚到不行www

之前 用陸戰型高達 玩對戰 4VS4
有兩次係 倒數 0秒 果陣
用 180mm加農炮 汁多件 贏左,跟住被人話我好惡
================================
呢支野 高攻+倒地 效果
近戰 遠戰 都好用
狙擊 有技能 100%會心一擊
============================
不過場地細 即刻死得

唔識用劍 =~=
太難命中目標啦

有可能抽到A級機嗎?

引用:
原帖由 timothy 於 2009-7-5 19:53 發表
唔識用劍 =~=
太難命中目標啦

有可能抽到A級機嗎?
未改版前還好抽
現在就不知道了

發新話題