130 1234567
發新話題

寵物小精靈BW

寵物小精靈BW

估唔到第一集就見到雷龍就比佢...

唔知點解, youtube有得睇埋第2集...

可能又係1小時版..
比較在意的是..
在那裏住了一位少年,小智 10歲.
不過已經討論了很多次

你沒有看錯……小智的智商又倒退了。
完全看不出以前的成熟感。
反而火箭兵團終於表現得好似正式的邪惡組織成員,而唔係小醜。

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-9-24 19:14 發表
你沒有看錯……小智的智商又倒退了。
完全看不出以前的成熟感。
反而火箭兵團終於表現得好似正式的邪惡組織成員,而唔係小醜。
係呀....用小精靈都靈活左~~~~~~~之前都比人到飛起.....呢家識得用方法閃人

點解又變回10歲~?
不是10歲才能拿精靈ma~? 那之前(關東/關西/ag/dp)是什麼來的~?

係啦,我一聽到佢話10歲,即刻呆左

同佢岩岩出去旅行無咩分別,邊睇得出係身經百戰

火箭兵團同最初登場果陣好似,定位好明確係惡役而唔係搞笑役www
不過睇死佢之後又再好似之前咁集集被打飛XD

你地係邊個網睇架?咁快有既

引用:
原帖由 elvis 於 2010-9-25 00:25 發表
同佢岩岩出去旅行無咩分別,邊睇得出係身經百戰

火箭兵團同最初登場果陣好似,定位好明確係惡役而唔係搞笑役www
不過睇死佢之後又再好似之前咁集集被打飛XD ...
第一集不被打飛已經是不幸之中的萬幸了
不過我就是不明白那個弱智為何不多帶一兩隻精靈去冒險了..?
Burning heart 煌く赤き炎よ
闇の帳を裂き燃え上がれ
君に届けよ Odyssey
Linghting heart 貫く白き誇りよ
満ちる光の海何処までも
征くは果て無き銀河

我去土豆
其實小智係唔係唔洗一年就行過咁多地區,So E+仲係10years

引用:
原帖由 BestWishes 於 2010-9-25 15:04 發表
我去土豆
其實小智係唔係唔洗一年就行過咁多地區,So E+仲係10years
dp 過時話佢係14 既.....
應該每個地區要行一年架喎(聯盟一年一次)

引用:
原帖由 Kei 於 2010-9-25 15:36 發表

dp 過時話佢係14 既.....
應該每個地區要行一年架喎(聯盟一年一次)
土豆BW寫佢10

引用:
原帖由 BestWishes 於 2010-9-25 15:46 發表

土豆BW寫佢10
很想吐糟你不過還是算了吧..

小智你在第3代才跟小遙說要battle完才可捉精靈,現在你卻做出未戰鬥先扔球的白痴行為,你的腦是什裝錯了什麼啊...?
Burning heart 煌く赤き炎よ
闇の帳を裂き燃え上がれ
君に届けよ Odyssey
Linghting heart 貫く白き誇りよ
満ちる光の海何処までも
征くは果て無き銀河

其實雷龍點解要電比卡超?
唔通就係比卡超D電引佢電比卡超咁簡單?

引用:
原帖由 黑色齒輪 於 2010-9-25 16:31 發表

很想吐糟你不過還是算了吧..

小智你在第3代才跟小遙說要battle完才可捉精靈,現在你卻做出未戰鬥先扔球的白痴行為,你的腦是什裝錯了什麼啊...? ...
這個小智不是我們認識的人,是處於平行世界,剛剛開始冒險的笨蛋
過份的現實會令世界停滯不前
過份的理想會令社會陷於不安
須從中平衡方能讓人類進步。

小智捉了雪拉比
次次時光倒流
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

サトシ今集找女partner超快www
還有どM程度又高了
※目前打算重組一次隊伍

ムウマ♂ 臆病
30-4-[18-19]-30-30-30 格68     30-[6-7]-24-30-30-30 格67
[26-27]-[18-19]-[18-19]-30-30-30 格70     [20-21]-[18-19]-30-30-30-30 格69

アーケン♂陽気
31-31-21-18-24-31     31-31-12-[3-5]-18-31

你太小看小智了。你以為他不知道這麼簡淺的道理嗎? 用腦袋!!比卡超太高lv了,一招就打死隻pm。所以小智先直接用ball……(拖走)

以上純廢話。

引用:
原帖由 lthchung 於 2010-9-25 19:26 發表
你太小看小智了。你以為他不知道這麼簡淺的道理嗎? 用腦袋!!比卡超太高lv了,一招就打死隻pm。所以小智先直接用ball……(拖走)

以上純廢話。
アララギ:為了你們路上順利,這是我研究所最強的3隻精靈(指著3隻Lv.98)
Lv.98草主 vs Lv.110比卡超
※目前打算重組一次隊伍

ムウマ♂ 臆病
30-4-[18-19]-30-30-30 格68     30-[6-7]-24-30-30-30 格67
[26-27]-[18-19]-[18-19]-30-30-30 格70     [20-21]-[18-19]-30-30-30-30 格69

アーケン♂陽気
31-31-21-18-24-31     31-31-12-[3-5]-18-31

130 1234567
發新話題