90 12345
發新話題

[官方活動] [完]POKEMON CARD GAME 7月份POP賽

[完]POKEMON CARD GAME 7月份POP賽

日期:2009年7月19日(星期日)
時間:11:00~19:00
地點:香港城市大學 多用途活動室 D 室 (飯堂旁邊)
活動:POP計分賽
收費:免費 (入場費由 JFL TRADING贊助)
活動內容:pop計分賽及自由對戰
比賽賽制:瑞士制
比賽規則:美版 世界賽制
------------------------------
備註:
請勿早於工作人員進入場地,以免發生意外
場地內切勿飲食(工作人員除外),保持場地整潔
請自行保管財物,任何遺失損壞主辦單位恕不負責

p.s.
如比賽當天早上8點後發出/準備發出紅/黑色暴雨、八號風球或以上台風時,比賽將會延期,詳情請留意官方網站的公佈。

咩更新速度......
6月pop完左唔夠12小時咁快就7月

咁快又黎

引用:
原帖由 Theta 於 2009-6-28 22:59 發表
咩更新速度......
6月pop完左唔夠12小時咁快就7月
呢D咪叫做「效率」囉

好有效率的說...好吧...砌deck !

下次我又用伊貝(可能)

今次終於贏過一次XDDD
引用:
原帖由 Raven 於 2009-6-28 23:01 發表
咁快又黎
你係用電系用到傻左
仲要玩玩下搞gag果個!?

由於某人(打尖搞到鬼隱左)玩唔到
下場我去做judge俾某人打下吧XD

記錄:50-16768-66308

真係超有效率= =

引用:
原帖由 Empoleon 於 2009-6-29 10:40 發表
今次終於贏過一次XDDD

你係用電系用到傻左
仲要玩玩下搞gag果個!?
我一張電 en 都無

一定到.
俺を誰だと思ってやがる

我砌新deck先!

預計7月POP我會試我的新deck
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2/7/2009 18:02 發表
預計7月POP我會試我的新deck
去到果到同我試先!

其實lee D野在MSN講好了
否則當灌水論
既然沒有人希望我存在
干脆自己消失算了吧

引用:
原帖由 破滅‧願望 於 2009-7-3 10:58 發表
其實lee D野在MSN講好了
否則當灌水論
我說你也裝模作樣了
像是你決定是否灌水般...

我會拎副基DECK來玩玩~~~
都忘了怎樣玩的說~

引用:
原帖由 Raven 於 2009-6-29 21:59 發表

我一張電 en 都無
買Secret Wonders 基deck,重有兩張Hamana

引用:
原帖由 tc19930815 於 2009-7-3 19:53 發表

買Secret Wonders 基deck,重有兩張Hamana
Night Maintenance 都幾重要.

我想問一問聯賽同pop使唔使報名﹖重要帶啲咩去(我用日文)

引用:
原帖由 shay-jim-mi-n 於 2009-7-4 09:07 發表
我想問一問聯賽同pop使唔使報名﹖重要帶啲咩去(我用日文)
pop 申請好一個pop id,帶副合參賽資格的卡組即可參加,報名時講番自己pop id、真名同出生日期即可
聯賽需要填寫deck list,即場報名

90 12345
發新話題