發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA10 虛假的神與機械之記憶

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-9 20:26 發表
吼鯨團新名呀!諗倒未呀 w

新手可以建議拎機械/水木偶...
當你拎左之後會變三分鐘超人?
木偶既加成還能幫助就職

開頭學左招劍修練...基本上可以打咕咕打到你悶為止...(或者你覺得加得少...
之後可以去打下沙拉海膽,( ...
感謝你的教學~我e加有方向了

浮上
最近eco好多事做,連網都唔得閒上www

而家eco要自己單練...我相信都冇幾多玩家會再咁慢慢打上去...
見你個劍差唔多45?(差唔多能力? (那我詳細d講打火雞果度...
有冇46str+63agi←(記得我果時係47lv 46str+72agi先打果度...
先去打火雞...火雞果度要執高級肉,之後自己去精製...會變左0.7體既+150hp既補品
我會係果度用魚木偶+能量水←咁可以補sp (那補hp同sp都有喇~
(我個倉有6xx支能量水...我可以送哂俾你←因為係我果時60升70lv收集番黎 =.=''
EX DF=Digimon Frontiers

一次改ID  引黎一班  賣ID  搶ID 既
對付奸商 最好既方法就係
比代理搵 埋佢地果份

依家成個 三國無雙 咁,跟住gundam00

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-10 00:26 發表
而家eco要自己單練...我相信都冇幾多玩家會再咁慢慢打上去...
見你個劍差唔多45?(差唔多能力? (那我詳細d講打火雞果度...
有冇46str+63agi←(記得我果時係47lv 46str+72agi先打果度...
先去打火雞...火雞果度要執高 ...
我隻劍54力36敏-,-點錯了
d水我要啊~
集中洗唔洗學?

引用:
原帖由 win~Qoo 於 2009-5-10 07:26 發表

我隻劍54力36敏-,-點錯了
d水我要啊~
集中洗唔洗學?
你同人打架咪要集中
一開始當然+多d力,升呢先
快d諗吼鯨團新名呀!!
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

死gc竟然係截止申請之後先恢複名聲
既然係咁,名方面可以慢慢黎...

本來fd list儲定一堆人準備s7既heart
明明做好準備佢今次佢然del晒,把鬼火...
公測時既回憶都抹殺了
Q!!!

諗起 玩家大量流失前  係南國果段時間...(怨)

GC再次證明比我睇 香港既代理 只有加經搵錢 鎖野 同 商城屈機物品

算啦~佢又唔係政府,吸錢係天理 商城D野幾高價都得

那你搵個時間online啦~(叫電龍嗎?
我online既時候試下密你...

吼鯨團個新名改乜呀! www
對於gc既作風...由佢喇~ =.='' (見怪不怪喇~

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-10 17:34 發表
那你搵個時間online啦~(叫電龍嗎?
我online既時候試下密你...

吼鯨團個新名改乜呀! www
對於gc既作風...由佢喇~ =.='' (見怪不怪喇~
我要改變GC!我唔要 代理無腦加經搵錢 玩家爆肝浪費時間 呢種命運!

其實 我覺得 吼鯨飯團 好似幾....

引用:
原帖由 日版PM 於 2009-5-11 07:42 發表

我要改變GC!我唔要 代理無腦加經搵錢 玩家爆肝浪費時間 呢種命運!

其實 我覺得 吼鯨飯團 好似幾....
飯團一打就碎

好冇力量咁

大丈夫だチ
其實怒啤緊你

又想要飯團...又唔鐘意一打就碎...
那改「唔好食的吼鯨飯團」

引用:
原帖由 JKM 於 2009-5-11 08:51 發表

飯團一打就碎

好冇力量咁
飯團係要黎食既,唔係要黎打既

吼鯨騎士團  吼鯨商團 吼鯨同好會 仲有...(?)

就係話飯團好食=俾人蝦?
所以先會話唔好食...

但我地呢個團唔算係一個強團
改到咁強大又好似...

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-11 10:45 發表
就係話飯團好食=俾人蝦?
所以先會話唔好食...

但我地呢個團唔算係一個強團
改到咁強大又好似...
不如叫 新世界的吼鯨 / 吼鯨的新世界?新世界的吼鯨飯團?(逃

對於那個乜paly...又唔係時裝表演...
又唔係有劇情(?)
真係唔知講乜好 w

吼鯨肚內俱樂部? (自己走 w

引用:
原帖由 大晴天 於 2009-5-11 10:56 發表
http://v.youku.com/v_show/id_XODkwNzc5Mjg=.html
不知道該說什麼....
有什麼關係...我笨我睇唔出
大丈夫だチ
其實怒啤緊你

對哪~近日都係冇軍團?
如果pma有第一個人online既話
開個聊天室當軍團使用
吼鯨團pw=fish
就咁話~

仲有...官方終於公佈s7既資料...

得啦~都話左暑假S8~班官方人士仲係到"講"緊點樣防外掛
仲想一直加經昆錢?講得黎都收得

發新話題