發新話題

伊希歐之夢 討論區 SAGA10 虛假的神與機械之記憶

佢而家所謂有s7既資料...其實都唔知幾時更新...
快d S7...快d開三姊妹任...
快d S7係因為要學團隊力量...(但諗緊仲要唔要招分身術...
或者到99lv先del分身...←要搵我?打瑪依遺就趁早 w
因為到時hp值先叫高d...有起毒霧上黎會有威力d...
雖然毒霧都冇諗過用黎整死人...暫時體位唔夠?

外掛?雙開其實已經係 (那個什麼妨礙其他玩家進行遊戲?
不過係gc太過份...所以d人都隻眼開隻眼閉...只要係人手打出黎既成績已經很讚
遲d?五月二十八日睇下仲有冇咁多人留係港版?
就算而家95封頂既人...可能練過隻110lv(?)既時間更節省...
話說而家90lv係原先既24倍?點玩呀~

吼鯨團新名呀!
EX DF=Digimon Frontiers

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-11 20:34 發表
佢而家所謂有s7既資料...其實都唔知幾時更新...
快d S7...快d開三姊妹任...
快d S7係因為要學團隊力量...(但諗緊仲要唔要招分身術...
或者到99lv先del分身...←要搵我?打瑪依遺就趁早 w
因為到時hp值先叫高d...有起 ...
升完一隻24倍既90 再升23隻原本既90吧

估計月尾s7更新

S8 先開99等 慢慢升啦

已經有好多人接受唔到咁多經,開始放怪打白名
價值高速下降中
我相信D經一定會扣返~
               破壞&再生!

就叫吼鯨團00 吧

原來S8先開到99lv...咁S7有冇更高lv開放?
那個慢慢升都幾慢 =.=''

搵唔搵倒資料那個heat技能係點?

港版ECO新名:第一次超級機械人大戰GC/真。ECO無双
主角/金手指 最強

如果升LV係 浪費時間金錢,結果升完扣經,跟住就解決左眼紅問題

吼鯨 團名 搵個時間 係GAME到慢慢講(雙經後?)

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-12 17:56 發表
原來S8先開到99lv...咁S7有冇更高lv開放?
那個慢慢升都幾慢 =.=''

搵唔搵倒資料那個heat技能係點?
S7 99LV S8 惡魔界 s9 99武

http://bbs.rohome.net/thread-970424-1-1.html

黎緊...盡之要升... 要到95 w
升完扣經先算←如果升完扣經或者我會開其他職去玩既
那開乜職?應該唔會係戰士系...

自己角色名...在諗緊改回原中文名
還是改其他...

搵個時間?雙經會on下掛?

雙經?一杯咖啡/奶茶 頂到幾個鐘 跟住訓(暈?)
上次雙經一日6-8個鐘 已經打到腦殘

大家有冇咩特別方法 打到6個鐘以上?講出黎分享下

引用:
原帖由 小風 於 2009-5-12 23:10 發表

S7 99LV S8 惡魔界 s9 99武

http://bbs.rohome.net/thread-970424-1-1.html
S7 開99等 lol

哎...天帶無得自染黑色= =

今次雙經我諗我都係1日打一場遺...(那s7開放時應該就去唔會96 w
就算假日打多1-2場亦未必得,雙經後還要打多段時間(十場?)先96...
我諗今次雙經完我都係升到95 0.0%?
唔知s7開放有冇多次雙經 w

特別方法?天鳴槍在呼喚我 w

呢次雙經因為搬屋冇左一半,隻女劍最多應該去到80(?)
黎多次雙經就升隻火心 比槍手用(?)

就算扣經都要貴價商城,防止細路入侵
最終目標=?

借 火箭兵團出場對白一用(?)

睇下今日有冇時間可以講倒吼鯨團新名先 w
不過多數開緊書都唔會應你...
開書都要打18?隻0.1% =.=''

引用:
原帖由 DIGIMON 於 2009-5-13 10:22 發表
睇下今日有冇時間可以講倒吼鯨團新名先 w
不過多數開緊書都唔會應你...
開書都要打18?隻0.1% =.=''
不過D人1秒(0.5?)1隻 眼明手快 話好易升~

禁到手殘=老手(誤
爆肝?暗示下~(人手操控gundam+爆SEED+浮游炮)

夜晚打...lag到百鬼哭變普通攻速= =.....

近日發現既 外掛佬全部近戰

天未光 2點幾 北國遺好多人 睇住件外掛
叫GM 冇人黎,比掛王更勁 mg:" />
任務完了(轟

看了...感想仍是...團名呀!(我地改乜野名呀!

那個想要6xx支能量水我都係搵佢唔倒...
(那個人還是add我msn吧

目前進度...93lv 62%

吼鯨飯團 -->多收(消音)會員(逃
或者 跟返之前果個...(?)
或者寫低個時間 幾時係GAME到講(?)

90>91 8X.XX%
估唔到70>85 開EX都比90>91難升

當一種 望住D經驗 望住GC 望住外掛佬 既人出現...
任務進行中         怨念=精力下降(?)

鐵匠差2lv就有火心

我覺得我D手指同個肝好痛

希望星期3前頂到隻劍90= =

我竟然...升到悶

個人意見
花咁多時間金錢 投資係火心上面..
(火心/960攻速/兩樣有晒) 既缺點係 控制問題...
0.5秒 秒完 呆1秒>就太晒 / 長時間手明手快>其實好慘
其實瑪依遺 2秒一隻左右 就升得好輕鬆

題外話:被轟了,不過雙經 D人多數開緊EX 爆開肝 發火易傷肝,冇轟到

Falsita(PMA) 同呢個POST果個 只係同名(?)
http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... &extra=page%3D1

發新話題